VIVA Cruises deze winter vanuit Amsterdam

VIVA Cruises heeft voor de herfst- en wintermaanden gevarieerde riviercruises op het programma staan, zoals een vertrek uit Amsterdam naar Basel. De reizen met verschillende vertrek- en bestemmingshavens zijn optimaal met elkaar te combineren. Dit geeft passagiers de mogelijkheid om langer aan boord te blijven en talloze nieuwe plekken te verkennen. Bovendien brengen de herfst en de winter met deze riviercruises hun geheel eigen charme aan boord.

September en oktober 2023 staan ​​aan boord van de VIVA ONE in het teken van de Rijn. In totaal kunnen hier vier verschillende achtdaagse routes worden gecombineerd – de vertrek- en bestemmingshavens voor deze reizen zijn Düsseldorf, Bazel en Amsterdam. Afhankelijk van de route en combinatie kunnen gasten zich verheugen op haltes als Koblenz, Mannheim, Straatsburg, Breisach, Utrecht en Arnhem.

Moezel en Saar

In de herfst neemt de SWISS RUBY zijn gasten mee naar de mooiste wijngebieden aan de Moezel en de Saar. De eerste van de vier enkele reisroutes begint in Düsseldorf en leidt over de Moezel naar de Saar en Saarbrücken. Van daaruit begint een nieuwe achtdaagse reis in de richting van de “Gouden Herfst” met de bestemmingshaven Stuttgart – nieuw op het programma sinds 2023. De volgende enkele reis brengt je terug naar Saarbrücken en van daaruit via de Moezel terug naar de Rijn naar Düsseldorf voor de volgende enkele reis.

VIVA Cruises biedt ook passende excursies aan die verband houden met het thema wijn, zoals een wijntour met een VW Bulli door de wijngaarden van Bernkastel.

Wie besluit twee opeenvolgende riviercruises te combineren, bespaart vijf procent op de totaalprijs met de combinatiebonus van VIVA Cruises. Ook voor het komende jaar 2024 heeft de riviertouroperator gevarieerde enkele routes in het programma, die nu al geboekt kunnen worden.

Bekijk ze hier:
Viva Cruises Captain Cruise Cruisewinkel   TUI

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *