A-ROSA beloont vroege vogels voor cruises in 2025

De boekingen voor het seizoen 2025 zijn van start gegaan: A-ROSA River Cruises heeft haar afvaarten voor het cruiseseizoen dat in maart volgend jaar begint, open gesteld voor boekingen. Het loont om snel te zijn, want de nieuwe A-ROSA Beste Prijs is geldig tot 31 juli 2024, mits beschikbaar.

“Bij A-ROSA willen we vroegboekers belonen en tegelijkertijd een betere planbaarheid voor onze verkooppartners en onszelf garanderen. Dit is de reden waarom wij tot eind juli ons premiumtarief tegen de A-ROSA Beste Prijs aanbieden, waarna het niet meer beschikbaar is. In de regel krijgen gasten die vroeg boeken de betere premiumprijs”, kondigt Jörg Eichler, CEO van A-ROSA Flussschiff GmbH aan.

Het nieuwe A-ROSA-prijssysteem zal vier niveaus hebben, die geldig zijn tot een bepaalde datum. Deze zijn vastgesteld op 31 juli 2024, 30 november 2024, 28 februari 2025 en 31 augustus 2025. Omdat niet alle hutten beschikbaar komen in een periode, kan het voorkomen dat hutten al wel uitverkocht zijn voor een bepaalde prijs. De traditionele hoog- en laagseizoenen zullen niet langer van toepassing zijn. Dit nieuwe, flexibelere prijssysteem maakt het mogelijk dat een cruise in het hoogseizoen net zo een gunstig prijs kan hebben als elk ander vertrek, op voorwaarde dat je wel vroeg boekt.

Premium All-Inclusive Plus

Een andere innovatie van A-ROSA in het seizoen 2025 is de verschuiving van Premium All-Inclusive naar Premium All-Inclusive Plus. Het PremiumPlus-pakket omvat tot nu toe populaire componenten zoals buffetten voor ontbijt, lunch en diner, evenals afternoon tea, Wi-Fi, roomservice en e-bikeverhuur, keuze uit een voorkeurshut en aantrekkelijke omboek- en annuleringsmogelijkheden. Als extraatje voor gezinnen, reizen kinderen tot en met 15 jaar gratis mee op dek 1.

Het PremiumPlus-pakket omvat verder een uitgebreid drankenassortiment, van frisdranken, thee- en koffiespecialiteiten tot mousserende wijn, bier en wijn, cocktails, longdrinks en sterke dranken. Over het geheel genomen is dit populaire premiumproduct van A-ROSA in het seizoen 2025 tot 35 procent goedkoper dan voorgaande jaren.

Gasten die geen sterke alcoholische dranken willen drinken, kunnen eenvoudig het Premium All-Inclusive tarief boeken zonder het PremiumPlus drankenpakket. Hierdoor kunnen ze genieten van dezelfde aanbiedingen als PremiumPlus-boekers, behalve geselecteerde cocktails, longdrinks en sterke dranken.

Om ervoor te zorgen dat gasten hun riviercruise kunnen personaliseren, is er een breed scala aan diensten beschikbaar, die bovendien kunnen worden geboekt. Deze omvatten een uitgebreid scala aan excursies aan wal en spabehandelingen, een à-la-carte Wine & Dine, transfers of een speciale tafel in het restaurant.

Bekijk alle A-ROSA Cruises bij:

A-Rosa Captain Cruise Cruisewinkel  

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *