VIVA Cruises brengt catalogus 2024 uit

De nieuwe riviercruise catalogus voor 2024 van VIVA Cruises voor reizen van april tot oktober is nu beschikbaar in gedrukte en online versie. Alle reizen voor het komende seizoen zijn al sinds februari te boeken. De nieuwe catalogus neemt opnieuw het credo en de belofte “Enjoy the Moment” van de Duitse riviertouroperator over en biedt naast beproefde cruises ook nieuwe routes op de Rijn, Main, Donau, Moezel, Rhône en Seine, maar ook op het nieuwe schip, de VIVA Enjoy.

Meer dan 280 cruises

Meer dan 280 rivierreisdata zijn beschikbaar voor het jaar 2024 en laten de harten van alle riviercruisereizigers sneller kloppen. Met acht schepen biedt VIVA Cruises in totaal 85 verschillende routes op de Europese rivieren in 12 landen – de verscheidenheid aan reizen varieert van korte trips van vier nachten tot de eerste reis van de VIVA Enjoy. Daarnaast vinden de gasten in de nieuwe catalogus diverse excursietips die passen bij het aanbod van excursies.

“Naast onze populaire rivierklassiekers bieden we tal van nieuwe routes aan, creëren we belevenissen en bijzondere momenten. In 2024 nemen we nog een schip in de vaart met de VIVA Enjoy en dan zijn we met in totaal acht schepen onderweg – waarvan drie het hele jaar door, dus ook in de wintermaanden januari, februari en maart. Dit stelt ons in staat om aan de steeds toenemende vraag te voldoen”, zegt Andrea Kruse, Managing Director van VIVA Cruises.

Ook in 2024 houdt VIVA Cruises vast aan een veelzijdig concept: nationale en internationale gasten hebben een grote keuze aan reizen met verschillende vertrekhavens. De VIVA One is voornamelijk onderweg van/naar Düsseldorf in de richting van Nederland en België en in het schilderachtige Moezeldal.

Een groot aantal binnenlandse Duitse cruises met de VIVA Tiara beginnen en eindigen in Frankfurt en Koblenz – ook de populaire riviercruises van vier nachten om uit te proberen of voor een korte vakantie maken er weer deel van uit. Nieuw op het programma zijn achtdaagse enkele reizen met de VIVA Moments van Düsseldorf naar Antwerpen en terug. Terwijl de VIVA Two van/naar Passau of van/naar Wenen aan de Donau gaat, ontdekken gasten met de VIVA Voyage en VIVA Gloria het prachtige Frankrijk.

Wat vond Miriam van de VIVA Moments? Lees snel verder >>

Eerste reis van VIVA Enjoy

Een hoogtepunt in het programma voor 2024: de twaalf nachten durende maidentrip van de VIVA Enjoy. De reis begint op 22 september in Frankfurt am Main en brengt gasten naar historische plaatsen en steden zoals Wertheim, Würzburg, Neurenberg, Kelheim, Passau of Linz en uiteindelijk naar Wenen. Inclusief op deze allereerste cruise zijn drie georganiseerde excursies naar Würzburg, Regensburg en Wenen. In oktober en november zal het nieuwe schip een achtdaagse “Enchanting Donau”-cruise van/naar Wenen varen.

Geïnteresseerden kunnen de gedrukte editie van de nieuwe VIVA Cruises-catalogus gratis bestellen op internet op https://www.viva-cruises.com/catalogue. Wie liever door het scherm bladert, vindt de nieuwe catalogus hier.

Meer informatie over VIVA Cruises:

Viva Cruises Captain Cruise Cruisewinkel   TUI

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *