Dialyse aan boord van MS Bolero

In samenwerking met DiaCare AG biedt Nicko Cruises in 2021 medische dialysezorg aan dialysepatiënten op vier Donau cruises op het MS Bolero. Eerder maakte de rederij bekend dat op zeecruiseschip Vasco Da Gama op elke cruise 20 dialyse gasten welkom zijn. Het Duitse DiaCare AG is gespecialiseerd in cruises voor dialysepatiënten, al ruim 40 jaar.

In 2021 worden 4 cruises aangeboden waarbij dialyse beschikbaar zal zijn. “Als mooie aanvulling op de dialyse-opties op Vasco Da Gama breiden we de samenwerking nu uit naar enkele van onze riviercruises. De route van/naar Passau naar de Donaudelta is een populaire klassieker onder de Donau-reizen. We zijn daarom erg blij dat we er ook voor dialysepatiënten een mooie ervaring van kunnen maken”, zegt Guido Laukamp, ​​Managing Director van Nicko Cruises.

De moderne Bolero kan tot twaalf dialysepatiënten per cruise naar de Donaudelta brengen tijdens de 15-daagse reis vanaf Passau. Net als bij de oceaan cruises met Vasco Da Gama, zijn de behandeltijden gepland rondom de excursies. Op deze manier kunnen gasten genieten van alle reis hoogtepunten onderweg. Zoals bijvoorbeeld van metropolen als Wenen, Boedapest, Belgrado en Boekarest tot indrukwekkende landschappen tijdens het varen.

De cruises vertrekken op 12 juli, 20 september, 4 oktober en 18 oktober 2021. Meer informatie lees je hier bij Nicko Cruises.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *