AmaWaterways start weer op de Mekong

Rederij AmaWaterways gaat dit seizoen na twee jaar afwezigheid weer starten op de Mekong op 17 oktober 2022. De luxe riviercruises door Vietnam en Cambodja verkennen de Mekong op het 124-passagiers tellende schip AmaDara. Het schip (uit 2015) heeft 62 elegante hutten die allen een eigen balkon hebben.

Gasten kunnen met een landprogramma vooraf en na de cruise nog dieper in de geschiedenis en cultuur duiken van beide landen.

“Terwijl het vertrouwen terugkeert, zoeken reizigers naar authentieke ervaringen op exotische bestemmingen en biedt de Mekong voor elk wat wils: prachtige cruises; geweldige mensen; charmante afgelegen steden; en spannende gebieden”, zegt Jamie Loizou, managing directeur van AmaWaterways. “We zijn blij dat we terug kunnen naar de Mekong, dat in het verleden een ongelooflijk populaire bestemming voor ons was. We zien veel boekingen voor 2023 en 2024 en met de versoepeling van de toegangsregels is het niet te laat om dit jaar, in 2022 nog naar dit spectaculaire deel van de wereld te reizen”.

Gasten kunnen profiteren van twee routes, Riches of the Mekong en Charms of the Mekong, die reizigers door Cambodja en Vietnam voeren. Hoogtepunten van de unieke, culturele ervaringen op deze routes zijn onder meer:

  • Bezoek landelijke dorpjes, kleurrijke markten en een klooster, waar gasten een speciale boeddhistische zegen ontvangen van monniken.
  • Duik in de toppen en valleien van de oude en moderne geschiedenis van Cambodja in het Koninklijk Paleis en de Nationale Musea van de prachtige hoofdstad Phnom Penh.
  • Wees getuige van bekwame ambachtslieden die voortreffelijk handwerk en delicatessen maken, en word getrakteerd op authentieke ervaringen, waaronder ritjes per ossenkar, tuk-tuk en fietstaxi.
  • Verken het levendige Ho Chi Minh-stad, ooit bekend als de “Peal of the Orient”, met een levendige mix van oud en nieuw, en het perfecte begin of einde van de reis.

Bij AmaWaterways is vrijwel alles inbegrepen: koffie, thee, drankjes bij de maaltijden, wifi, fooien en een selectie excursies op elke bestemming.

Bekijk deze Mooie Luxe Cruises bij

Captain Cruise Cruisewinkel  

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *