Vaccinatie eis vervalt bij A-Rosa Cruises

Vanaf zaterdag 4 juni 2022 kiest A-ROSA Cruises als eerste rivier rederij ervoor dat het mogelijk is mee te cruisen zonder bewijs van vaccinatie, herstel of een negatieve testuitslag. Hiermee vervalt de vaccinatie eis voor deze rederij. Dit is de eerste rederij die deze aanpassingen doorvoert.

De cruiserederij heeft haar hygiëneprotocol aangepast aan de versoepelde Europese toegangsregels. Na de verwijdering van de mondkapjes aan boord en de snelle antigeentest, is dit de volgende grote versoepelingsstap.

Een uitzondering is de A-ROSA ALVA in Portugal. Hier hebben gasten ouder dan 12 jaar, vanwege regionale regelgeving, nog steeds een bewijs van volledige vaccinatie of herstel van COVID-19 nodig om deel te nemen aan Douro-cruises. Bovendien blijven de verplichting om een ​​masker te dragen en de noodzaak van een snelle antigeentest voorafgaand aan het instappen van kracht.

De aanvullende hygiënemaatregelen zoals de aangescherpte reinigings- en desinfectieprotocollen worden overal aan boord gehandhaafd. Het A-ROSA Careteam blijft de zeer dynamische ontwikkelingen op de voet volgen en zal indien nodig het beschermings- en hygiëneprotocol aanpassen aan veranderende omstandigheden.

Sinds de start van het seizoen in maart 2022 varen de A-ROSA-schepen weer op de Rijn, Donau, Douro, Rhône en Seine. Gasten kunnen de hele dag genieten van hoogwaardige drankjes, evenals ontbijt, lunch, koffie en diner als buffet in het premium all-inclusive tarief. De SPA-ROSA met sauna, fitnessruimte, massages en wellnessbehandelingen en het zwembad zijn onbeperkt geopend. Individuele excursies aan wal zijn net zo goed mogelijk als georganiseerde reizen.

Miriam reisde een aantal dagen mee op de A-Rosa Donna, kijk wat zij ervan vond!

Hoe is het cruisen op de A-Rosa Donna?
Rivier >
Donau
Douro
Nederland
Main
Moezel
Nijl
Rhone
Rijn
Saar
Seine
Wolga

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *