Select Voyages

De (voormalige) Nederlandse riviercruisemaatschappij Select Voyages bestond uit riviercruiseschepen tussen de vier en vijf sterren. Inmiddels zijn alle schepen sinds 2021 ondergebracht onder het bedrijf Starling Fleet. De schepen worden ingezet voor verschillende reisorganisaties. Zo zal Serenade 1 in 2022 varen voor Feenstra Rijn Lijn.

De schepen zijn uitgerust met allerlei faciliteiten die je op moderne riviercruiseschepen verwacht; ruime sfeervolle lounges, veel dekruimte, bibliotheek, fitness of sauna.  De Serenade rivierschepen hebben hutten waar ruimte is voor een tweepersoonsbed, een zitje en een luxe badkamer met bad en aparte douche.

Er wordt gemeenschappelijk gedineerd met tafelbediening. Drankjes zijn niet bij de prijs inbegrepen. Ontspanning wordt ’s avonds soms verzorgd door lokale artiesten, bijvoorbeeld muzikanten uit de stad waar het schip heeft aangelegd, die een avond meevaren.

Miriam bezocht voor jou de Serenade 1 (reportage), Serenade 2 en de Select Belvedere.

 

 

De vloot bestaat onder andere uit:

  • MS Serenade 1 (2005) – 136 pass.
  • MS Serenade 2 (2007)
  • MS Serenity (2006)
  • Charles Dickens (2015)
  • William Shakespeare (2014)
  • nickoSpirit (2020)

 

 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!