Select Voyages

De Nederlandse riviercruisemaatschappij Select Voyages bestaat uit riviercruiseschepen tussen de vier en vijf sterren. De schepen zijn uitgerust met allerlei faciliteiten die je op moderne riviercruiseschepen verwacht; ruime sfeervolle lounges, veel dekruimte, bibliotheek, fitness of sauna.  De Serenade heeft hutten waar ruimte is voor een tweepersoonsbed, een zitje en een luxe badkamer met bad en aparte douche.

Er wordt gemeenschappelijk gedineerd met tafelbediening. Drankjes zijn niet bij de prijs inbegrepen. Ontspanning wordt ’s avonds soms verzorgd door lokale artiesten, bijvoorbeeld muzikanten uit de stad waar het schip heeft aangelegd, die een avond meevaren.

Miriam bezocht voor jou de Serenade 1 (reportage) en de Select Belvedere.

Cruises van Select Voyages kunnen onder andere geboekt worden bij:

De Jong IntraTUI

 

De vloot bestaat onder andere uit:

  • MS Serenade 1 (2005) – 136 pass.
  • MS Serenade 2 (2007)
  • MS Serenity (2006)
  • Charles Dickens (2015)
  • William Shakespeare (2014)
  • nickoSpirit (2020)