Start nieuwe nickoSpirit in november 2020

Het nieuwe schip van Nicko Cruises, de nickoSpirit, zal op 29 november – mits de coronatijd het toelaat – haar eerste reis maken waarvoor geboekt kan worden. Het zusterschip van de nickoVision maakt dan haar eerste reis vanuit Keulen richting Amsterdam en Nijmegen.

Ook dit schip valt net als de nickoVision in de categorie Nicko Modern waarmee de reisorganisator een jonger publiek probeert aan te spreken. Het 110 meter lange schip (korter dan de gebruikelijke 135 meter) zal op de smallere rivieren kunnen cruisen, zoals de Moezel en Main. Eigenaar van het schip is overigens Select Voyages, waarvan Nicko Cruises het schip huurt.

De nickoSpirit heeft een ontwerp met gebruikmaking van veel licht en heeft een moderne uitstraling. Er zijn 3 verschillende restaurants zoals het panorama restaurant, een specialiteitenrestaurant met o.a. diverse thema buffetten en een Grill restaurant aan de achterkant van het schip waar een informele sfeer is. De Look & Feel van het schip is minder klassiek en is eerder fris en open. De 170 gasten kunnen daarnaast genieten van de lounge met ramen van boven tot onder, een bar met veranda, zonnedek met whirlpool, een spa met fitnessruimte, sauna en whirlpool.

De hutten (14 m2) zijn voorzien van alle luxe en raam dat naar beneden geschoven kan worden tot de helft (op de bovenste twee hutdekken). Het onderste dek heeft ramen die niet open kunnen.

Cruises op de nickoSpirit boek je al vanaf €229 bij:

Captain Cruise Cruisewinkel TUI

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.