Rusland

Rusland heeft slechts één haven die bezocht wordt door cruiseschepen; St. Petersburg. Elke cruise in het Baltische gebied doet de Russische stad aan. Probeer zomogelijk twee hele dagen (inclusief een overnachting aan de kade) in St. Petersburg te verblijven. Wil je andere Russische steden bezoeken, boek dan een riviercruise.

Bestemmingen:

Helaas, niets gevonden. Bestemmingen Rusland 43127.

 

Welke cruises gaan naar Rusland?

Van mei tot en met september bezoeken cruiseschepen Rusland. Altijd als onderdeel van een rondje Oostzee. Deze cruises starten bijvoorbeeld in Nederland (IJmuiden, Rotterdam, Amsterdam), Duitsland (bijvoorbeeld Hamburg, Kiel, Warnemünde) of Denemarken (Kopenhagen).

Het laatste cruisenieuws over Rusland

Terug naar Bestemmingen

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!