VIVA Cruises viert 5e verjaardag met cruise

Dit jaar viert de Duitse riviercruise touroperator VIVA Cruises haar 5e verjaardag. Ze vieren dit samen met gasten tijdens een exclusieve verjaardagscruise aan boord van de VIVA ONE van 24 juni tot 1 juli 2023.

Gasten kunnen tijdens deze reis bijzondere verrassingen aan boord verwachten, zoals zes inbegrepen excursies. . Zo kunnen gasten in Amsterdam o.a. de “A’DAM Lookout” bezoeken, een uitkijkplatform met een panoramisch uitzicht over de stad. In het chocolademuseum “Chocolate Nation” in Antwerpen kunnen gasten de bekende Belgische zoetigheden proeven en in Rotterdam kunnen ze de unieke markthal kunnen ervaren.

VIVA Cruises geeft haar gasten een jubileumkorting van vijf procent als ze deze verjaardagscruise voor 15 mei boeken. Het uitgebreide excursiepakket met zes excursies is bij de reisprijs inbegrepen. De reis kan rechtstreeks geboekt worden bij reisbureaus:

Captain Cruise Cruisewinkel

Vijf jaar riviercruises met VIVA Cruises

Sinds de oprichting in 2018 is VIVA Cruises de afgelopen vijf jaar sterk gegroeid. De eerste riviercruise van VIVA, die bij de Zwitserse rederij Scylla AG hoort, begon in november 2018 met de MS SAVOR en legde de basis voor een succesverhaal op de rivier. “Ik mocht vanaf het prille begin deel uitmaken van de geschiedenis van VIVA Cruises en meebouwen aan het bedrijf. Ik ben erg trots om dit jaar ons vijfjarig jubileum te vieren. In het begin waren we slechts 2 medewerkers op het kantoor in Düsseldorf, inmiddels is het team uitgegroeid tot 18 mensen”, zegt Andrea Kruse, Managing Director van VIVA Cruises.

In maart 2020 startte VIVA Cruises met het eerste schip dat het hele jaar door voor de touroperator onderweg is. De voormalige SWISS TIARA werd de VIVA TIARA, het vlaggenschip van VIVA Cruises en maakt nog steeds deel uit van de vloot.

“Helaas volgde de coronapandemie heel snel, wat drie jaar van onze nog piepjonge bedrijfsgeschiedenis vorm heeft gegeven. Maar zelfs dat weerhield ons er niet van enthousiast te zijn over riviercruises. Integendeel: we hebben snel gereageerd op de nieuwe situatie destijds en met de korte trips in Duitsland een zeer succesvol concept ontwikkeld. De riviercruises van vier nachten zijn erg populair bij onze klanten en maken daarom tot op de dag van vandaag deel uit van ons programma”, zegt Andrea Kruse, Managing Director van VIVA Cruises.

Ondanks de pandemie bereikte VIVA Cruises in maart 2022 en slechts een jaar later de grootste mijlpalen tot nu toe: de twee nieuwbouwschepen VIVA ONE en VIVA TWO werden in de thuishaven Düsseldorf gedoopt en in gebruik genomen. Beide schepen brengen elk een nieuw, modern design in boetiekhotelstijl naar de rivier.

Boek Viva Cruises bij:

Viva Cruises Captain Cruise Cruisewinkel   TUI

Miriam bracht aan diverse schepen een bezoek en cruiste ook mee met deze all-inclusive rederij:

 

foto: © VIVA Cruises

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *