CroisiEurope

CroisiEurope Cruises is een riviercruisemaatschappij die vaart in onder andere Europa, Afrika, Azië en Amerika. De rederij biedt ongeveer 50 riviercruiseschepen aan, barges én een klein zeeschip voor cruises naar kleinere havens. De rivieren die bevaren worden zijn: de Franse Gironde, Dordogne, Rhone, Saone, Seine en de kanalen, de Duitse Elbe, Rijn & Donau en in Italië rondom Venetië. Je kunt ook mee naar Zuid-Afrika, Rusland, Canada, Vietnam, Cambodja en Egypte.

De schepen hebben regelmatig éénpersoonskamers aan boord met leuke aanbiedingen. Ook mindervalide gasten kunnen mee op enkele (gerenoveerde) schepen, bijvoorbeeld met de Renoir over de Seine.

 

De vloot bestaat uit onder andere:

Het laatste nieuws van CroisiEurope

Cruises van CroisiEurope zijn verkrijgbaar bij:

Captain Cruise

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *