CroisiEurope

CroisiEurope Cruises is een riviercruisemaatschappij die vaart in onder andere Europa, Afrika, Azië en Amerika. De rederij biedt ongeveer 50 riviercruiseschepen aan, barges én kleinere zeeschepen voor cruises naar kleinere havens. De rivieren die bevaren worden zijn: de Franse Gironde, Dordogne, Rhone, Saone, Seine en de kanalen, de Duitse Elbe, Rijn & Donau en in Italië rondom Venetië. Je kunt ook mee naar Zuid-Afrika, Rusland, Canada, Vietnam, Cambodja en Egypte.

De schepen hebben regelmatig éénpersoonskamers aan boord met leuke aanbiedingen. Ook mindervalide gasten kunnen mee op enkele (gerenoveerde) schepen, bijvoorbeeld met de Renoir over de Seine.

 

De vloot bestaat uit onder andere:

Beethoven

In vloot:
Aantal Passagiers
Rivier(en)
Lees meer over dit schip

Het laatste nieuws van CroisiEurope

Cruises van CroisiEurope zijn verkrijgbaar bij:

Captain Cruise  

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *