Nieuw riviercruiseschip Andrea gedoopt voor Phoenix Reisen

De Duitse reisorganisator Phoenix Reisen heeft dinsdag haar nieuwste aanwinst, het MS Andrea, laten dopen tijdens een kleine ceremonie in Bonn. Het schip komt uit handen van de Nederlandse rederij Rijfers. De Andrea biedt met haar 135 meter en 4 dekken plek aan 190 passagiers. Zij kunnen in een van de 2 smaakvol ingerichte restaurants eten, in de panoramalounge ontspannen of afkoeling zoeken op het zonnedek.

Traditiegetrouw begint de naam van dit schip eveneens met de letter A. Passend bij deze traditie werd het schip ook gedoopt door een doopvrouw beginnend met de letter A, Andrea Lejckova-Rijfers, de echtgenote van de reder. Uiteraard kreeg het schip ook de zegen van pastor Raimund Blanke.

De eerste gasten zijn inmiddels al onderweg op de Andrea met een cruise op de Rijn en Moezel, waar het schip haar thuis zal krijgen.

Phoenix Reisen is verkrijgbaar bij:

Captain Cruise  

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *