CroisiEurope weer in Afrika gestart met varen

De Franse riviercruise rederij CroisiEurope gaat deze maand april 2022 weer starten met cruises in Afrika. De rederij maakt met cruiseschip African Dream safari cruises. In 13 dagen verken je diverse landen zoals Zuid-Afrika, Botswana, Namibië en Zimbabwe. Je cruise omvat een aantal dagen in Kaapstad, waarna je naar Botswana vliegt voor een aantal dagen in een lodge, inclusief safari. Daarna ga je met het cruiseschip een klein aantal dagen mee voor het laatste deel van de 13 daagse reis.

De African Dream is een luxe schip uit 2017 met plek voor 16 gasten in 8 suites. Cruises zijn beschikbaar vanaf €7415.

Bekijk de Mooiste Cruises Bij:

Captain Cruise  

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *