Crystal Cruises

Helaas vaart deze rederij niet meer door een faillissement.

Crystal Cruises is een kleine ultraluxe all-inclusive cruisemaatschappij met twee zeecruiseschepen, een aantal riviercruiseschepen (106 gasten) en jacht. De maatschappij is in Japanse handen, terwijl het hoofdkantoor zich in Amerika bevindt. Elke passagier wordt  in de watten gelegd door het personeel bij deze ultraluxe rederij. Zo zijn 75 personeelsleden voor maximaal 106 gasten  Er is veel ruimte op de schepen voor de passagiers op de riviercruiseschepen. Niet alleen in de hutten, maar zeker ook op het gehele schip.

De suites zijn vanzelfsprekend voorzien van alle luxe en elektronische snufjes, softdrinks en water zijn inclusief. Alle hutten bevinden zich op dekken boven de waterlijn en omvatten een Panoramisch balkon waarbij ramen automatisch naar beneden kunnen gaan tot een half open raam. De meeste suites aan boord omvatten een inloopkast en badkamer met dubbele wastafel.

De maaltijden en dranken (ook alcoholische, champagne e..) zijn inclusief en zijn van een zeer hoog niveau.

Fooien en onbeperkt wifi zijn inclusief. Groot pluspunt is dat ook de excursies inclusief zijn. Handig aan boord zijn trouwens de wasmachines en drogers waarvan je gebruik kunt maken voor je eigen was.

Je kunt gratis gebruik maken van een kleine fitness ruimte aan boord én van het binnenzwembad (inclusief jetstream) met uitzicht. Een unicum.

Miriam mocht op de exclusieve Crystal Debussy rondkijken, lees hier alles.

De riviervloot bestaat uit:

Crystal Mahler

Oplevering in maand
Aantal passagiers
Aantal Passagiers
Grootte schip
Bijzonder aan dit schip!

 

Het laatste nieuws van Crystal Cruises

Cruises van Crystal Cruises zijn boekbaar bij:

De rederij bestaat niet meer. Het schip is niet boekbaar.