Crystal Cruises

Crystal Cruises is een kleine ultraluxe all-inclusive cruisemaatschappij met twee zeecruiseschepen, een aantal riviercruiseschepen (106 gasten) en een enkel kleiner schip. De maatschappij is in Japanse handen, terwijl het hoofdkantoor zich in Amerika bevindt. Elke passagier wordt in de watten gelegd door het personeel bij deze ultraluxe rederij.  Er is veel ruimte op de schepen voor de passagiers op de riviercruiseschepen. Niet alleen in de hutten, maar zeker ook op het gehele schip. De hutten zijn vanzelfsprekend voorzien van alle luxe en elektronische snufjes, softdrinks en water zijn inclusief. Alle hutten bevinden zich op dekken boven de waterlijn en omvatten een Panoramisch balkon waarbij ramen automatisch naar beneden kunnen gaan tot een half open raam.

De meeste suites aan boord omvatten een inloopkast en badkamer met dubbele wastafel.

De maaltijden en dranken (ook alcoholische) zijn inclusief en zijn van een zeer hoog niveau.

Fooien en onbeperkt wifi zijn inclusief.

Miriam mocht op de exclusieve Crystal Debussy rondkijken, lees hier alles.

De riviervloot bestaat uit:

 

Het laatste nieuws van Crystal Cruises

Cruises van Crystal Cruises zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruise TravelCruisewinkelDreamlinesZeetours