Crystal start eind augustus met rivier cruise vloot

Crystal River Cruises, de ultraluxe rivier cruise rederij, zal in 2021 35 cruises aanbieden van 8-12 dagen. De rederij start met de Crystal Ravel en Crystal Debussy, waarvan de laatste momenteel in Amsterdam ligt bij cruiseterminal PTA. De Crystal Ravel start op 29 augustus en Crystal Debussy op 30 augustus 2021. De rederij kiest voor routes over de Rijn, Moezel regio en de Donau. Elke cruise bij Crystal heeft tenminste twee overnachtingen aan een kade op het programma, of op sommige routes zelfs drie overnachtingen in een stad.

Zoals het er nu naar uitziet zal Crystal met gevaccineerde gasten alle landen kunnen bezoeken die gepland staan.

“We kijken er heel erg naar uit om onze gasten weer te verwelkomen aan boord van onze all-suite, all-butler-serviced rivierschepen zodat we de mooiste culturele bezienswaardigheden en natuurlijke schoonheid van Europa’s meest gekoesterde rivierbestemmingen kunnen delen,” aldus Walter Littlejohn, Crystal River Senior vice-president en directeur. “Hoewel onze kerstmarktcruises volledig zijn uitverkocht, is er nog steeds beschikbaarheid voor geselecteerde reizen, waarvan we weten dat dit goed nieuws zal zijn voor gasten die hun plannen hebben uitgesteld in afwachting van de versoepeling van de reisbeperkingen.”

Maatregelen aan boord

Voordat de schepen weer in de vaart komen, zorgt het personeel van Crystal ervoor dat alle schepen volledig gereinigd worden aan de hand van nieuwe Crystal Clean+ protocollen. Nieuwe maatregelen zijn verplichte vaccinaties voor gasten en personeel, testen bij het aan boord gaan, nieuwe HEPA fileters en meer. Fijn is, omdat iedereen gevaccineerd is, gasten zelfstandig van boord mogen en niet hoeven deel te nemen aan verplichte excursies.

Beschikbare cruises

Crystal heeft ondanks een aantal uitverkochte cruises nog een ruim aanbod, waarvan hieronder een selectie:

  • van Basel naar Amsterdam in 8 dagen – augustus tot en met november – met o.a. Keulen, Koblenz, Rüdesheim, Mannheim, Straatsburg.
  • van Amsterdam naar Basel in 8 dagen – september tot en met november – met o.a. Keulen, Koblenz, Rüdesheim, Mannheim, Straatsburg.
  • Amsterdam/Amsterdam in 10 dagen – 4 oktober – met o.a. Arnhem, Hoorn, Düsseldorf, Keulen, Koblenz, Rüdesheim, Mannheim en Straatsburg.

Donau

  • van Vilshofen naar Boedapest of vice versa in 8 dagen – augustus tot en met begin november – met o.a. Linz, Melk en Dürnstein, Passau, Wenen en Boedapest.
  • van Wenen naar Boedapest of vice versag in 8 dagen – oktober – met o.a. Dürnstein, Melk, Linz, Krems, Bratislava, Boedapest en Wenen
  • Wenen/Wenen in 10 dagen – 10 oktober met o.a. Linz, Melk en Dürnstein, Passau, Wenen Bratislava en Boedapest.

December cruises

  • 12 daagse kerst/oud & nieuw reis van Boedapest naar Wenen in 12 dagen – 22 december – met o.a. oudjaarsavond in Wenen, Bratlislava, Boedapest Passau en Vilshofen, Melk, Linz, Grein en Krems
  • 11-daagse kerst/oud & nieuw reis van/naar Amsterdam – 23 december – met o.a. oudjaarsavond in Amsterdam en verder Arnhem, Keulen, Mannheim, Worms, Koblenz, Düsseldorf, Straatsburg.

All-inclusive cruises

Alle cruises van Crystal zijn onder andere inclusief excursies in eigen Crystal bus, drankjes, suites, butlerservice en aan boord een binnenzwembad, restaurant, Bistro Café, wellness faciliteiten en lounge.

 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *