Crystal River Cruises verlengt vaccinatie-vereiste tot in 2022

Crystal River Cruises kondigde deze week aan dat het de vaccinatie-eis voor alle gasten en bemanningsleden zal verlengen tot december 2022. De bijgewerkte Crystal Clean+ gezondheids- en veiligheidsprotocollen zullen vereisen dat alle gasten en bemanningsleden volledig zijn ingeënt met een COVID-19-vaccin (met beide doses, indien aanbevolen door de fabrikant) ten minste 14 dagen vóór hun inschepingsdatum.

Gasten dienen bij het inchecken een gedocumenteerd bewijs van vaccinatie te overleggen voordat ze aan boord gaan. De vaccinatievereiste geeft gasten vervolgens wel de vrijheid om zelfstandig de wal te verkennen en maakt een soepele, probleemloze reis over routes door meerdere landen mogelijk.

“De gezondheid en veiligheid van onze gasten en bemanning is van het grootste belang voor alles wat we doen bij Crystal River Cruises, en daarom zullen we tot 2022 volledige vaccinatie vereisen, zodat onze gasten de wereld in groot comfort en veiligheid kunnen blijven verkennen,” zei Walter Littlejohn, Senior Vice President en Managing Director van Crystal River Cruises. “Na maanden van planning en voorbereiding verwelkomden we eind augustus de gasten weer aan boord en de feedback was geweldig. Door de vaccinatie-eis uit te breiden, krijgen onze gasten de gezondheids- en veiligheidsinformatie en garanties die ze nodig hebben om toekomstige reizen te plannen.”

De vaccinvereiste is een aanvulling op de uitgebreide Crystal Clean+-maatregelen van het bedrijf, waaronder COVID-19-tests bij inscheping voor zowel gasten als bemanning, temperatuurcontroles bij terugkeer van de wal, mondkapjes, richtlijnen voor sociale afstand, verbeterde reinigings- en desinfectiemaatregelen en meer. Bovendien draagt ​​de bemanning van Crystal River Cruises momenteel ook mondkapjes in alle openbare ruimtes om nog een extra laag gastenbescherming te bieden.

Ruimte aan boord

De volledig uitgeruste rivierschepen van Crystal River Cruises zijn ruim van opzet en zorgen voor voldoende sociale afstand Ze bieden plaats aan slechts half zoveel gasten als schepen van vergelijkbare grootte en bieden een overvloed aan tafels voor twee in de à-la-carterestaurants, waar gasten dineren wanneer en met wie ze willen. Bovendien zorgen ventilatiesystemen voor verse lucht ervoor dat alle gastensuites en openbare ruimtes voorzien zijn van frisse circulerende lucht.

Crystal Mahler

Oplevering in maand
Aantal passagiers
Aantal Passagiers
Grootte schip
Bijzonder aan dit schip!

Crystal’s bekroonde Rijn-klasse rivierschepen bieden plaats aan slechts 106 gasten en zijn de eerste en enige volledig balkon-, all-suite, all-butlerschepen in de riviercruise-industrie in Europa, met elke categorie accommodatie boven de waterlijn. Alle suites hebben panoramische balkon-ramen en inloopkasten, en in de meeste categorieën vind je dubbele wastafels in de badkamers.

Zusterschip Crystal Mozart is het ruimste rivierschip van Europa, twee keer zo breed als alle andere en biedt plaats aan slechts 120 gasten. Crystal Mozart staat bekend als de ‘Koningin van de Donau’ en biedt een ongeëvenaard aantal sociale ruimtes, restaurants en de grootste spa aan de rivieren.

Bij een Crystal River cruise is vrijwel alles bij de prijs inbegrepen, suites, butlerservice, roomservice, culinaire ervaringen alsook veel excursies met een eigen bus (inclusief wifi en water aan boord.)

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *