Friendship Cruises

Sinds 1978 organiseert Friendschip Cruises de betere vaarvakanties. De vloot wisselt per jaar. In ieder geval is er keuze uit 4- of zelfs 5-sterren luxe. Bij Friendship Cruises spreekt men graag over “welvarende riviercruises”. Zodra je aan boord stapt, ervaar je de sfeer van zo’n luxe drijvend hotel. De schepen zijn niet in eigendom, maar worden voor bepaalde reizen ‘gehuurd’.

Op de riviercruiseschepen zijn hutten van zo’n 15 m2. Op de meeste schepen beschikken deze hutten zelfs over een panorama schuifpui en Frans balkon. Daarnaast zijn er op de schepen een beperkt aantal suites te reserveren tot maar liefst 30m2.

De reisorganisatie biedt cruises aan door geheel Europa en daarbuiten.

 

De reizen worden met een wisselende vloot gemaakt, onder andere:

Het laatste nieuws

Friendship Cruises zijn boekbaar bij: