Friendship Cruises

Sinds 1978 organiseert Friendschip Cruises de betere vaarvakanties. De vloot wisselt per jaar. In ieder geval is er keuze uit 4- of zelfs 5-sterren luxe. Bij Friendship Cruises spreekt men graag over “welvarende riviercruises”. Zodra je aan boord stapt, ervaar je de sfeer van zo’n luxe drijvend hotel. De schepen zijn niet in eigendom, maar worden voor bepaalde reizen ‘gehuurd’.

Op de riviercruiseschepen zijn hutten van zo’n 15 m2. Op de meeste schepen beschikken deze hutten zelfs over een panorama schuifpui en Frans balkon. Daarnaast zijn er op de schepen een beperkt aantal suites te reserveren tot maar liefst 30m2.

De reisorganisatie biedt cruises aan door geheel Europa en daarbuiten.

 

De reizen worden met een wisselende vloot gemaakt, onder andere:

 

Het laatste nieuws

Friendship Cruises zijn boekbaar bij:

Captain Cruise  

 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!