Crystal River Cruises biedt 190 cruises in 2023

Crystal River Cruises kondigt de volledige inzet aan van haar bekroonde vloot in 2023, en biedt 190 riviercruises aan over de Donau, Rijn en Moezel, samen met de waterwegen van Nederland en België.

Combineren tot 17 nachten

Het seizoen 2023 biedt reizigers een grotere verscheidenheid aan lengte-opties dan ooit tevoren. De rederij heeft nieuwe korte cruises van vijf nachten en langere combinatiereizen van 14 tot 17 nachten die klassieke routes combineren.

De populaire cruises van zeven nachten keren terug en bieden reizigers 150 cruise-opties. Denk aan de meest geliefde Donau- en Rijnroutes, evenals afvaarten in de lente tussen de tulpen, en de schatten van Zuidoost-Europa. Daarnaast zijn er 10-daagse reizen door de Rijn- en Moezelvalleien en cruises naar de feestelijke kerstmarkten van Europa. Bijzonder zijn de speciale feestelijke afvaarten met oudejaarsvieringen in Wenen, Boedapest en Amsterdam. Reserveringen voor deze cruises openen op 18 mei 2021.

5 schepen

De elegante vloot van Crystal River Cruises biedt gasten een intieme ervaring die past bij ’s werelds meest luxueuze rivierrederij. Aan boord van de Crystal Bach, Crystal Debussy, Crystal Mahler en Crystal Ravel vind je alleen maar suites en balkonhutten. Een butler behoort bij de accommodaties. De Crystal Mozart is het ruimste vernieuwde rivierschip dat de Donau bevaart.

Reizen variëren van vijf tot zeventien nachten. Zij bezoeken enkele van de meest pittoreske en boeiende locaties in Duitsland, Hongarije, Oostenrijk, Slowakije, Nederland, België, Frankrijk en Zwitserland. Ook vaart de rederij naar Zuidoost-Europa en bezoekt steden en dorpen in Servië, Roemenië, Bulgarije en Kroatië.

“De bestemmingen langs deze rivieren hebben reizigers eeuwenlang gefascineerd en blijven bezoekers betoveren. Sommige schijnbaar bevroren in tijdloze charme en andere opvallend eigentijds en innovatief, maar allemaal duidelijk karaktervol, intrigerende geschiedenis en prachtige tradities”, aldus Walter Littlejohn, senior vice president en algemeen directeur van Crystal River Cruises.

“Elk jaar streven we ernaar om routes te creëren die zowel de bestemmingen waar onze gasten het meest van houden. De inzet in 2023 aan boord van onze vijf prachtige rivierschepen is ontworpen om keuzes te bieden die luxe reizigers van alle leeftijden en interesses zullen aanspreken. Uiteraard voorzien van een persoonlijke service, culinaire ervaringen, ruime accommodaties met alleen suites en aandacht voor detail die alleen bij Crystal te vinden is.

“We zien een enorme vraag naar onze inzet in 2022 nu de opgekropte wens voor wereldwijde reizen toeneemt. We hebben daarom nu 2023 aangekondigd om luxereizigers nog meer opties te bieden om hun toekomstige vakantie te plannen,” voegt Littlejohn eraan toe.

Alles inclusief

Bij Crystal Cruises cruise je écht all-inclusive op moderne schepen; inclusief maaltijden en dranken (ook alcoholische, champagne e.d), fooien, onbeperkt wifi en excursies.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *