Riviercruises van Kras vanaf nu bij TUI

Vanaf deze week zijn de riviercruises van Kras boekbaar bij TUI. Dit betekent ook direct het einde van het boeken van een riviercruise op de Kras website.

Kras en TUI werken al samen sinds het jaar 2000. KRAS is een merk met een lange historie. In 1922 begint Johan Kras een lijndienst met paard en wagen van Ammerzoden naar Den Bosch. Na de oorlog specialiseert KRAS zich in groepsvervoer, dagtochten, georganiseerde uitstapjes en meerdaagse touringcarreizen. Vanaf 2007 richt KRAS zich vooral op verkoop via internet. Het KRAS van het laatste jaar bood reizen naar meer dan tachtig landen, waaronder vliegvakanties, culturele (bus)rondreizen en (rivier)cruises. In 2000 wordt het bedrijf KRAS een onderdeel van het portfolio van TUI Nederland en vanaf oktober 2018 is KRAS een merk van TUI Nederland. Het merk is de laatste jaren vooral bekend om het toegesneden productaanbod voor actieve 50+’ers die graag de wereld ontdekken.

Arjan Kers, general manager TUI Nederland: “KRAS stond aan de wieg van de reisbranche in Nederland en was een van de eerste bedrijven die zich op het uitgaand toerisme richtten. Het 100-jarig jubileum zou in 2022 vallen. Het besluit om het merk nu van de markt te halen is verstandig en noodzakelijk, maar valt me zwaar”.

TUI biedt riviercruises aan in Europa. Zo varen de schepen in Nederland, op de Douro in Portugal, op de Donau (o.a. Oostenrijk, Hongarije) en Rijn, Moezel en Saar in Duitsland.

Nieuwsgierig naar de website van TUI? Bekijk hier alle riviercruises:

Vertrekstad >
Amsterdam
Arnhem
Avignon
Bamberg
Basel
Boedapest
Bordeaux
Chalon sur Saone
Düsseldorf
Frankfurt
Keulen
Lobith
Luxor
Lyon
Mainz
Moskou
Neurenberg
Nijmegen
Parijs
Passau
Porto
Rotterdam
St. Petersburg
Venetië
Vilshofen
Wenen
Rivier >>
Donau
Douro
Elbe
Garonne en Dordogne
IJsselmeer
Lagune van Venetië
Main
Mekong
Moezel
Neckar
Nijl
Po
Rhone
Rijn
Saar
Seine
Wezer
Wolga

 

2 thoughts on “Riviercruises van Kras vanaf nu bij TUI

 • 22 mei 2021 om 14:55
  Permalink

  Ik wil graag een boek ontvange van cruise in Nederland

  Beantwoorden
  • 25 mei 2021 om 20:27
   Permalink

   Beste Fran,

   Wij verkopen zelf geen cruises en hebben daarom geen brochures, wellicht kunt u beter even navragen bij TUI of zij een brochure beschikbaar hebben.

   mvg, Miriam

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.