VIVA Cruises verwelkomt vier eigen schepen in 2021

In 2021 wordt de vloot van VIVA Cruises uitgebreid met drie bekende schepen. Het MS Robert Burns, MS Treasures en MS Inspire ontvangen daarom een nieuwe naam en krijgen de VIVA Cruises uitstraling.
De schepen TREASURES en INSPIRE waren vorig jaar al erg populair bij de gasten van VIVA Cruises. Zo cruiste Riviercruisereiziger Miriam mee met de Inspire. Lees hier alles over deze cruise. Vanaf 2021 zullen de schepen het hele jaar door onderweg zijn voor VIVA Cruises en krijgen ze de nieuwe namen VIVA TREASURES en VIVA INSPIRE.

VIVA MOMENTS

Riviercruiseschip Robert Burns, die vorig jaar ook door VIVA Cruises werd gebruikt, zal omgedoopt worden tot VIVA MOMENTS op basis van het motto van de organisator “Enjoy the Moment” en zal een integraal onderdeel worden van de VIVA Cruises-vloot. Het schip, dat pas in 2018 werd gebouwd, biedt onvergetelijke momenten aan boord met zijn 88 buitenhutten, de meeste met Franse balkons – vier suites hebben zelfs een inloopbalkon.

VIVA MOMENTS zal het geplande eerste nieuwe schip VIVA ONE vervangen en alle reizen in 2021 overnemen. Vanwege de huidige situatie en de bijbehorende vrije capaciteiten op premium schepen van Scylla AG, is het economisch gezien verstandiger om de nieuwe VIVA ONE uit te stellen tot het jaar 2022.

De gasten zijn al op de hoogte gebracht van deze wijziging en worden automatisch omgeboekt naar de oorspronkelijk geboekte hutcategorie aan boord van de VIVA MOMENTS.
Samen met de VIVA TIARA breidt VIVA Cruises haar vloot uit naar vier schepen die het hele jaar door voor de organisator onderweg zijn.

Nieuwsgierig naar deze all-inclusive cruises? Kijk dan snel bij:

Viva Cruises Captain Cruise Cruisewinkel   TUI

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *