Annabelle maakt eerste testvaart

Rederij Scylla meldt dat haar nieuwste schip, de Annabelle, haar eerste testvaart heeft afgerond. Vanaf de werf in Hardinxveld-Giessendam bij Da Capo voer het schip onder andere richting Dordrecht.

De Annabelle is een luxe schip dat later dit jaar in de vaart komt. Ze is een zusterschip van de Annika en de Anna Katharina en zal gaan varen voor Phoenix Reisen. Het schip omvat 4 dekken. Het onderste passagiersdek heeft hutten met ramen aan de bovenkant. De twee dekken daarboven hebben hutten met Franse balkons. Je vindt aan boord 6 suites, 2 driepersoonshutten en 82 tweepersoonshutten.

Op het zonnedek zijn een klein zwembad, putting green en meer dan genoeg ruimte om te zitten en te zonnebaden. In haar eerste seizoen zal ze op de Rhône gaan varen (vanaf €899, 8-daagse cruise).

Bekijk cruises bij:

Captain Cruise  

 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *