VIVA Cruises introduceert Koblenz voor Moezel cruises met Treasures

VIVA Cruises hoopt op een vroege start van riviercruises en zal zich aan het begin van het seizoen voornamelijk richten op binnenlandse Duitse routes vanwege de huidige situatie. Met Koblenz wordt in het voorjaar en de zomer van 2021 een nieuwe vertrekhaven aan de dienstregeling van de rederij toegevoegd.

Moezel

Cruiseschip Treasures gaat vervolgens naar de Moezel. Vanaf 4 april 2021 start ze korte reizen van vijf dagen vanuit de nieuwe vertrekhaven Koblenz. Langs de Moezel staan ​​stops als Beilstein, Zell, Bernkastel en Cochem op het programma. De korte trips van vijf dagen, inclusief VIVA All-Inclusive zijn te boeken vanaf 650 euro per persoon in de suite.

Zomerseizoen voor Treasures

Na de korte reizen vanuit Koblenz, keert de Treasures terug naar de populaire korte trips van vijf dagen van/naar Frankfurt aan de Main en de Rijn voor de hele zomer en herfst van 2021.

De “Danube Classic”, die natuurlijk niet mag ontbreken in het VIVA Cruises-programma in het seizoen 2021 en die oorspronkelijk aan boord van het MS Treasures zou plaatsvinden, wordt nu overgenomen door het suiteschip MS Joy.

Vanaf april trekt de Joy op zeven data van/naar Passau naar de mooiste hoogtepunten langs de Donau. Het schip maakt indruk met de elegantie van een vijfsterrenschip en een hoog niveau van comfort voor haar gasten, zowel in de hutten en suites als in de openbare ruimtes.

Het hygiëneconcept “VIVA’s checklist”, dat zich reeds bewezen heeft op de riviercruises van VIVA Cruises in 2020, is aangepast aan de huidige situatie en de geldende regelgeving en geïmplementeerd op alle reizen.

Miriam cruiste in augustus mee met ViVA Cruises en was onder de indruk van de luxe en service aan boord. Lees hier haar reportage. 

Nieuwsgierig naar de Moezel met VIVA Cruises? Kijk dan bij:

Captain Cruise Cruisewinkel

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *