Vodohod brengt nieuw schip voor Europese markt

De Russische rederij Vodohod brengt in 2021 een nieuw 5 sterren schip op de Wolga. Afgelopen seizoen voer het al voor de Russische markt, maar in 2021 zal het schip ook boekbaar worden voor bijvoorbeeld Europeanen.

Het opvallende nieuwbouwschip met de naam Mustai Karim is volgens de rederij het eerste 5-sterren schip in 60 jaar voor Rusland. De Mustai Karim heeft een Europees design, met een uiteraard 5-sterren interieur. Je vindt aan boord 169 licht ingerichte hutten met Franse balkons, een zonnedek, spa faciliteiten, verschillende restaurants en bars. Het schip biedt 5 categorieën hutten aan, van standaard, deluxe, junior suite, suite en een owner suite.

Het schip voer afgelopen seizoen talloze cruises tussen Moskou en St. Petersburg op de Wolga. Ook cruiste het een nieuwe route tussen Rostov aan de Don en de Azov Zee.

De Mustai Karim is een welkome aanvulling op de Russische riviervloot met veel schepen die de 25-30 jaar gepasseerd zijn. De gerenoveerde Maxim Gorkiy en de Rostropovich zijn de 2 andere schepen in de bij Vodohod met een 5 sterren classificering.

Wil je meer weten over de Wolga? Lees dan zeker dit artikel:Over de Russische Wolga

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *