Twee extra schepen en nieuwe Bourgogne route voor Boat Bike Tours

Boat Bike Tours heeft aan haar vloot 2 extra schepen toegevoegd, De Willemstad en Poseidon, voor haar fietscruises door Nederland. Deze twee grotere schepen, voor maximaal 96 passagiers, gaan varen in Noord-Holland & Friesland en Zuid-Holland en omgeving. Dit zijn voor Boat Bike Tours de belangrijkste routes in Nederland. Beide extra schepen bieden ruime gemeenschappelijke ruimtes en hebben een klassieke stijl aan boord voor haar Boat Bike Tours gasten.

Bourgogne route

In Frankrijk start Boat Bike Tours in 2022 met een nieuwe Frankrijk reis. Deze worden op twee kleine premium schepen, met plek voor maximaal 24 gasten uitgevoerd. Deze fietscruise gaat van Moret-sur-Loing naar Auxerre, in het noorden van de Bourgogne. Dit is een gebied met uitstekende gastronomie, middeleeuwse dorpjes, wijngaarden en kronkelende rivieren. Het fietsen gaat door vlakke delen langs rivier de Yonne en andere dagen iets meer bergopwaarts.

En in 2022 kunnen we beginnen aan onze nieuwe Frankrijk-reis door het noorden van Bourgondië. Hiervoor worden twee kleinere, fijne premium schepen Fleur en Zwaantje ingezet met plek voor maximaal 24 gasten. De achtdaagse fietscruises zijn beschikbaar vanaf €1419.

Nieuwsgierig naar een fietscruise met Boat Bike Tours? Miriam fietste en cruiste mee door Noord-Holland en Friesland op de prachtige Magnifique III: 

Lees hier verder

Ben je ook nieuwsgierig naar zo'n mooie fietscruise? Bekijk ze bij:

Boat Bike Tours  

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *