Boat Bike Tours

Boat Bike Tours is een Nederlandse reisorganisatie die unieke fiets cruises aanbiedt door Europa voor een internationale reizigers. Je kunt mee op riviercruises van 4 tot 15 dagen. Boat Bike Tours biedt altijd begeleiding aan zoals een gids die meefietst of iemand aan boord. Er zijn bovendien ook reizen waarbij je zelf de route in eigen tempo mag fietsen. Elke dag krijg je vooraf uitleg over de route en bezienswaardigheden. Reken op ongeveer fietsroutes van 25 tot 50 km. Fietsen zijn te huur aan boord.

De schepen variëren in grootte, van luxe barge-schepen met 20 gasten tot riviercruiseschepen voor 80 gasten.

Het laatste nieuws van Boat Bike Tours

Cruises zijn verkrijgbaar bij:

Boat Bike Tours

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *