Boat Bike Tours

Boat Bike Tours is een Nederlandse reisorganisatie die unieke fiets cruises aanbiedt door Europa voor een internationale reizigers. Je kunt mee op riviercruises van 4 tot 15 dagen. De reisorganisatie biedt altijd begeleiding aan zoals een gids die meefietst of iemand aan boord. Er zijn bovendien ook reizen waarbij je zelf de route in eigen tempo mag fietsen. Elke dag krijg je vooraf uitleg over de route en bezienswaardigheden. Reken op ongeveer fietsroutes van 25 tot 50 km, die je naar keuze kunt fietsen. Gemakkelijk is dat fietsen vooraf zijn te huren voor gebruik aan boord, je kunt kiezen uit gewone fietsen of e-bikes.

De schepen variëren in grootte, van luxe barge-schepen met 20 gasten tot riviercruiseschepen voor 80 gasten.

Riviercruisereiziger Miriam cruiste mee op de luxe Magnifique III en fietste door Noord-Holland en Friesland. Bekijk de reportage:

Lees alle artikelen:

 

Het laatste nieuws van Boat Bike Tours

Cruises zijn verkrijgbaar bij:

Boat Bike Tours

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.