Boat Bike Tours

Boat Bike Tours is een Nederlandse reisorganisatie die unieke fiets cruises aanbiedt door Europa voor internationale reizigers.

Je kunt mee op riviercruises van 4 tot 15 dagen. De reisorganisatie biedt altijd begeleiding aan zoals een gids die meefietst of iemand aan boord. Er zijn bovendien ook reizen waarbij je zelf de route in eigen tempo mag fietsen.

Elke dag krijg je vooraf uitleg over de route en bezienswaardigheden. Reken op ongeveer fietsroutes van 25 tot 50 km, die je naar keuze kunt fietsen. Gemakkelijk is dat fietsen vooraf zijn te huren voor gebruik aan boord, je kunt kiezen uit gewone fietsen of e-bikes.

De schepen variëren in grootte, van luxe barge-schepen met 20 gasten tot riviercruiseschepen voor 80 gasten.

Riviercruisereiziger Miriam cruiste mee op de luxe Magnifique III en fietste door Noord-Holland en Friesland. Bekijk de reportage:

Lees alle artikelen:

Binnenkijken bij Boat Bike Tours:

 

Cruises zijn verkrijgbaar bij:

Ben je ook nieuwsgierig naar zo'n mooie fietscruise? Bekijk ze bij:

Boat Bike Tours  

Het laatste nieuws

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

2 gedachten over “Boat Bike Tours

 • Goedendag,

  Handig zo een overzicht van riviercruises. Mijn vraag is echter niet beantwoord, namelijk welke rederij vaart overdag de Rijn op en af, zodat de Rijn de aandacht krijgt en niet de plaatsen waar aangelegd wordt.

  Beantwoorden
  • Dag Peter,

   Ik heb je een berichtje gestuurd met wat mooie ideeën.

   met vriendelijke groet, Miriam

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *