Uniworld cruises beschikbaar op Riviercruisereiziger

Vanaf deze week zijn de riviercruises van Uniworld ook beschikbaar via Riviercruisereiziger. Wanneer je een interessante cruise ziet bij de Aanbiedingen, wordt je vervolgens automatisch naar deze mooie cruises toe geleid.

Uniworld

Uniworld schepen staan garant voor drijvende boetiek hotels. De schepen zijn prachtig klassiek ingericht. Met een overdadige inrichting, luxe en weinig medepassagiers zorgt Uniworld voor een unieke vaarvakantie. Ze varen in Europa over de grote rivieren zoals Donau, Seine, Douro en Rijn. Ook vertrekt Uniworld zeer regelmatig vanuit Amsterdam. Uniek zijn ook de langere verrassende routes van bijvoorbeeld Venetië naar Istanbul, in combinatie met een treinreis.

Bij Uniworld is alles bij de prijs inbegrepen; culinaire maaltijden, drankjes bij de maaltijden, wifi, fooien en een selectie van excursies (minimaal 1 per dag inclusief). Ook kan je gebruik maken van fietsen en zijn transfers van/naar het vliegveld inclusief.

Boek je Uniworld cruise bij:
  Yacht Cruise Company
Bekijk hier een selectie:
No post was found with your current grid settings. You should verify if you have posts inside the current selected post type(s) and if the meta key filter is not too much restrictive.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *