Uniworld cruises beschikbaar op Riviercruisereiziger

Vanaf deze week zijn de riviercruises van Uniworld ook beschikbaar via Riviercruisereiziger. Wanneer je een interessante cruise ziet bij de Aanbiedingen, wordt je vervolgens automatisch naar deze mooie cruises toe geleid, naar reisbureau CruiseReizen.nl bij het aanklikken van de reis.

Uniworld

Uniworld schepen staan garant voor drijvende boetiek hotels. De schepen zijn prachtig klassiek ingericht. Met een overdadige inrichting, luxe en weinig medepassagiers zorgt Uniworld voor een unieke vaarvakantie. Ze varen in Europa over de grote rivieren zoals Donau, Seine, Douro en Rijn. Ook vertrekt Uniworld zeer regelmatig vanuit Amsterdam. Uniek zijn ook de langere verrassende routes van bijvoorbeeld Venetië naar Istanbul, in combinatie met een treinreis.

Bij Uniworld is alles bij de prijs inbegrepen; culinaire maaltijden, drankjes bij de maaltijden, wifi, fooien en een selectie van excursies (minimaal 1 per dag inclusief). Ook kan je gebruik maken van fietsen en zijn transfers van/naar het vliegveld inclusief.

U by Uniworld

De rederij kent ook twee schepen die ingericht zijn voor jongeren en mensen die zich jong voelen onder de naam U by Uniworld. De twee schepen kenmerken zich door een hippe inrichting en verrassende faciliteiten aan boord.

Bekijk hier een selectie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *