VIVA Cruises met twee nieuwbouwschepen in 2022

VIVA Cruises zal in 2022 gaan varen met onder andere twee nieuwbouwschepen en twee schepen die het VIVA logo voor het eerst zullen dragen. Alle 238 riviercruises op één van de 7 schepen, zijn inmiddels boekbaar. Ze gaan naar de Rijn, Donau, Main, Moezel, Seine, Rhône én in de Oostzee.

Nieuwbouwschepen

De nieuwe VIVA ONE zal vanaf april 2022 vanuit Düsseldorf varen over de Rijn en de Moezel. Aan boord vind je een modern design in de blauwe kleuren van VIVA, een groot zonnedek en een spa. Ze biedt plek aan 176 gasten in één van de kamers, suites en junior suites. Voorzien van frans balkon op de bovenste twee dekken.

Het tweede nieuwbouwschip, de VIVA TWO, zal gaan varen op de Donau. Het schip biedt 87 tweepersoonshutten en acht suites. Daarnaast biedt de VIVA TWO als eerste schip uit de VIVA vloot een open en groot restaurant en lounge. Bovendien genieten gasten van een derde restaurant.

Aan boord van beide nieuwbouwschepen kunnen gasten dineren in hoofdrestaurant Riverside, is een bistro aan boord en op de VIVA TWO ook specialiteitenrestaurant MOMENTS.

Populaire korte cruises

Meer dan ooit, breidt VIVA het aanbod van 5-daagse cruises uit vanuit Düsseldorf, Frankfurt en Koblenz. Zij waren erg geliefd in de zomer van 2020, vooral voor gasten die voor het eerst een riviercruise maakten en dit wilden uitproberen.

In Frankrijk zet de rederij voor het eerst een schip in met de nieuwe naam VIVA VOYAGE (de ex-Thurgau Rhône). Zij zal op de Rhône cruises verzorgen. De SWISS GLORIA wordt omgedoopt tot VIVA GLORIA en vaart over de Seine.

Daarnaast vullen de VIVA TIARA (Rijn en Donau) en de VIVA MOMENTS het aanbod aan, waarbij de VIVA MOMENTS speciale spa-cruises aanbiedt. Wil je een bijzondere cruise maken naar de Oostzee? De SWISS Diamond maakt een prachtige kustroute langs kusten en eilanden.

Nieuwsgierig naar deze all-inclusive cruises? Kijk zeker even bij:

Captain Cruise Cruisewinkel

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *