Phoenix riviercruises voor 2022 boekbaar

De Phoenix Reisen riviercruises van 2022 zijn vanaf 1 april 2021 boekbaar. De reisorganisator heeft 34 verschillende routes in het programma met 492 afvaarten. Met 22 riviercruiseschepen biedt Phoenix zoals elk jaar een grote keus aan schepen op de Europese rivieren zoals Rijn, Donau, Rhône en Saône, Douro en Wolga. In 2022 vaart Phoenix ook weer op de Egyptische Nijl.

Vroegboekkorting bij Phoenix Reisen

Klanten die vroeg boeken, worden beloond met een vroegboekkorting. Daarnaast geeft Phoenix de garantie af dat bij noodzakelijk geannuleerde cruises, je de reissom terug ontvangt.

2021

Ook voor dit jaar is er nieuws op de rivieren, want de gloednieuwe Annika zal extra cruises varen over de Rijn, over de Main/Main Donaukanaal en Nederland. Beschikbaar vanaf €399 (4 dagen)

Meer info over de schepen en rederij Phoenix Reisen vind je hier..

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *