AmaWaterways plant een tweede 7-rivieren cruise van 47 dagen

AmaWaterways heeft, door de enorme belangstelling die er was voor de eerste, een tweede 7-rivieren cruise bekend gemaakt. Op 23 april 2023 vertrekt deze cruise voor 46 dagen vanaf Avignon en worden meegenomen naar 14 landen. Gasten varen deze route op 3 schepen, de AmaKristina, AmaCerto en Amamagna.

Rhône en Saône

Het eerste gedeelte van de reis vindt plaats vanaf 23 april 2023 op de Franse Rhône en Saône op de AmaKristina. Je start in het Franse Avignon en vaart daarna door de Provence. Het eerste deel van de riviercruise eindigt in Lyon. Gasten worden vervolgens naar Basel gebracht waar ze vanaf 25 april op de AmaCerto inschepen voor een gedeelte over de Rijn.

Rijn, Moezel en Main

Gasten varen geheel door Duitsland naar Nederland en blijven op de AmaCerto voor het volgende deel van hun reis, door Nederland en België over o.a. de Maas en Schelde. Terug gaat het via Duitsland, over de Moezel, Main en Main Donaukanaal, naar Vilshoven voor het laatste deel van de reis.

Donau

De indrukwekkende AmaMagna vaart de gehele Donau af tot in Bulgarije en Roemenië. Het schip biedt luxe kamers en veel faciliteiten door haar dubbele breedte.  Vanaf 21 mei tot 4 juni vaart de AmaVerde over de Donau vanaf Vilshofen (Duitsland) door Oostenrijk, Slowakije, Hongarije, Kroatië, Servië, Bulgarije en Roemenië. Deze unieke cruise eindigt in Giurgiu, Roemenië, op 4 juni 2023.

De cruise is boekbaar vanaf 15 maart vanaf €22.912, inclusief het AmaWaterways concept (drankjes, fooien en excursies). In totaal kunnen gasten kiezen uit meer dan 130 excursies inclusief in de prijs. Aan boord is onder andere een Wellness-host met een uitgebreid fitness programma en gasten kunnen gebruik maken van fietsen of fietsexcursies. Transfers tussen de schepen zijn inbegrepen.

Meer informatie over AmaWaterways lees je hier.

Bekijk deze Mooie Luxe Cruises bij

Captain Cruise Cruisewinkel  

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *