Keulen

Aanlegplaats

Riviercruiseschepen meren aan op de Rijn in het midden van de stad Keulen. De stad is heel erg populair en riviercruiseschepen liggen over een lengte van een kilometer aan beide zijden van de rivier. Er zijn diverse bruggen waar je overheen kunt. Keulen is een must-see bestemming op Rijn cruises. Je kunt hier in/uitstappen voor talloze cruises naar het noorden of het zuiden, ook richting de Moezel.

Afstand naar het centrum

De beste kant van de rivier is de centrumzijde, aan de kant van de Keulse Dom en onder andere het station. De beste plekken om te liggen met je riviercruiseschip zijn zo ongeveer tussen het station en het chocolade museum, aan de stadskant.

Wat is er te zien in Keulen?

Je kunt werkelijk alle kanten op in Keulen. Het centrum van Keulen is bezaaid met de grootste winkelketens van Duitsland. Cultuurliefhebbers bezoeken de Keulse Dom. Foodies gaan naar het chocolademuseum aan de kade. Vooral met de kersttijd zijn de kerstmarken van Keulen beroemd; er zijn er wel meer dan 5 op verschillende plekken in de stad.

Boek snel je excursies vooruit én goedkoper:

 

Bekijk welke cruises naar Keulen gaan:

Cruisewinkel TUI

Stip

Lees het laatste cruisenieuws over Keulen

 

Terug naar Bestemmingen – Duitsland