Crystal River Cruises hervat riviercruises in Europa

Zondag heeft Crystal River Cruises haar riviercruises op de Europese rivieren hervat. De Crystal Ravel vertrok uit het Duitse Vilshoven voor een 8-daagse Donau-cruise waarbij bestemmingen in Duitsland, Oostenrijk en Hongarije worden aangedaan. Er staan overnachtingen in Wenen en Boedapest gepland. Tevens wordt de Wachau-vallei aangedaan die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Officieren en bemanning van Crystal Ravel verwelkomden hun eerste gasten na een cruisestop van bijna 18 maanden.

Maandag zal zusterschip Crystal Debussy vanuit het Zwitserse Basel starten met een 8-daagse Rijnroute met aanlopen in Zwitserland, Frankrijk, Duitsland en Nederland en overnachtingen in Koblenz en Amsterdam.

“Na maanden van planning en voorbereiding zijn we verheugd om onze gasten weer aan boord te mogen verwelkomen om de attente service en persoonlijke zorg van ons toegewijde personeel op cruises naar de meest geliefde bestemmingen van Europa’s schilderachtige rivieren en waterwegen te ervaren,” zei Walter Littlejohn, Crystal Senior vice-president en algemeen directeur van River Cruises.

Het personeel van het schip heeft in de afgelopen periode de schepen voorbereid op de herstart. Er zijn nieuwe Crystal Clean+-procedures geïmplementeerd die de uitdagingen van COVID-19 aanpakken met strikte gezondheidsprotocollen om gasten een veilige en plezierige ervaring te bieden. Crystal River Cruises vereist dat alle gasten en bemanning volledig zijn gevaccineerd als onderdeel van Crystal Clean+, waardoor gasten zelfstandig de wal kunnen verkennen.

Routes

In 2021 biedt Crystal River Cruises 32 reizen aan, variërend van zeven tot elf nachten om de historische steden en UNESCO-werelderfgoedlocaties van de Rijn, Donau en Moezel te verkennen. Elke riviercruise in 2021 bevat ten minste twee en soms drie overnachtingen op bestemmingen aan waardoor er meer tijd is voor passagiers om deze steden te ontdekken.

Op elke reis biedt Crystal’s Destination Discoveries inclusieve en optionele samengestelde excursies aan wal aan, evenals Signature Events die inspelen op verschillende interesses. Een voorbeeld hiervan is een gratis Signature Event in het Belvedere Palace in Wenen voor geselecteerde Crystal Ravel-afvaarten in 2021.

Crystal’s Rijn-klasse rivierschepen zijn de eerste en enige volledig balkon-, all-suite, all-butlerschepen in Europa in de branche, waarbij elke categorie accommodatie boven de waterlijn is geplaatst. Alle suites hebben panoramische balkon-ramen en inloopkasten en in de meeste categorieën ook dubbele wastafels in de badkamers.

No post was found with your current grid settings. You should verify if you have posts inside the current selected post type(s) and if the meta key filter is not too much restrictive.
Cruises met Crystal River Cruises zijn boekbaar bij:

De rederij bestaat niet meer. Het schip is niet boekbaar.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.