Crystal River Cruises hervat riviercruises in Europa

Zondag heeft Crystal River Cruises haar riviercruises op de Europese rivieren hervat. De Crystal Ravel vertrok uit het Duitse Vilshoven voor een 8-daagse Donau-cruise waarbij bestemmingen in Duitsland, Oostenrijk en Hongarije worden aangedaan. Er staan overnachtingen in Wenen en Boedapest gepland. Tevens wordt de Wachau-vallei aangedaan die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Officieren en bemanning van Crystal Ravel verwelkomden hun eerste gasten na een cruisestop van bijna 18 maanden.

Maandag zal zusterschip Crystal Debussy vanuit het Zwitserse Basel starten met een 8-daagse Rijnroute met aanlopen in Zwitserland, Frankrijk, Duitsland en Nederland en overnachtingen in Koblenz en Amsterdam.

“Na maanden van planning en voorbereiding zijn we verheugd om onze gasten weer aan boord te mogen verwelkomen om de attente service en persoonlijke zorg van ons toegewijde personeel op cruises naar de meest geliefde bestemmingen van Europa’s schilderachtige rivieren en waterwegen te ervaren,” zei Walter Littlejohn, Crystal Senior vice-president en algemeen directeur van River Cruises.

Het personeel van het schip heeft in de afgelopen periode de schepen voorbereid op de herstart. Er zijn nieuwe Crystal Clean+-procedures geïmplementeerd die de uitdagingen van COVID-19 aanpakken met strikte gezondheidsprotocollen om gasten een veilige en plezierige ervaring te bieden. Crystal River Cruises vereist dat alle gasten en bemanning volledig zijn gevaccineerd als onderdeel van Crystal Clean+, waardoor gasten zelfstandig de wal kunnen verkennen.

Routes

In 2021 biedt Crystal River Cruises 32 reizen aan, variërend van zeven tot elf nachten om de historische steden en UNESCO-werelderfgoedlocaties van de Rijn, Donau en Moezel te verkennen. Elke riviercruise in 2021 bevat ten minste twee en soms drie overnachtingen op bestemmingen aan waardoor er meer tijd is voor passagiers om deze steden te ontdekken.

Op elke reis biedt Crystal’s Destination Discoveries inclusieve en optionele samengestelde excursies aan wal aan, evenals Signature Events die inspelen op verschillende interesses. Een voorbeeld hiervan is een gratis Signature Event in het Belvedere Palace in Wenen voor geselecteerde Crystal Ravel-afvaarten in 2021.

Crystal’s Rijn-klasse rivierschepen zijn de eerste en enige volledig balkon-, all-suite, all-butlerschepen in Europa in de branche, waarbij elke categorie accommodatie boven de waterlijn is geplaatst. Alle suites hebben panoramische balkon-ramen en inloopkasten en in de meeste categorieën ook dubbele wastafels in de badkamers.

 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *