Nieuw schip AmaSiena van AmaWaterways gedoopt in Lahnstein

Luxe rederij AmaWaterways heeft zondag 29 augustus haar nieuwste schip AmaSiena gedoopt met een mooie ceremonie in Lahnstein, Duitsland. Mede-oprichters van AmaWaterways, voorzitter Rudi Schreiner en Executive Vice President Kristin Karst voegden zich bij doopmoeder Debbie Fiorino, voor een dag vol festiviteiten ter herdenking van de nieuwste editie van het bedrijf aan zijn vloot van 26 toonaangevende riviercruiseschepen. Doopmoeder Debbie Fiorino is Senior Vice President en COO van de Amerikaanse firma World Travel Holdings die talloze cruise- en andere vakantie website

“De doopceremonie voor AmaSiena viert onze langverwachte terugkeer naar de rivieren en het is bijzonder mooi om een gewaardeerde leider in de reisindustrie, Debbie Fiorino, doopmoeder te laten zijn” aldus Kristin Karst. “We laten ons inspireren door de veerkracht, passie en toewijding van de reisadviseursgemeenschap.  We zijn zo trots dat we deze doop kunnen delen met  reisadviseurs en gasten die zich bij ons hebben gevoegd voor dit speciale evenement, evenals met onze toegewijde bemanningsleden.”

In navolging van een lange traditie die duizenden jaren teruggaat, assisteerde kapitein Ronald Schuegard de doopmoeder Fiorino bij het breken van de champagnefles tegen de romp van de AmaSiena.

 

AmaSiena

Het zusterschip van AmaLucia, AmaMora, AmaLea en AmaKristina. AmaSiena beschikt over 78 ruime passagiershutten, waarvan de meeste beschikken over een klein balkon, met panoramisch uitzicht vanaf zowel een Frans als een buitenbalkon. Gasten kunnen genieten van gastronomisch dineren aan boord in het hoofdrestaurant en The Chef’s Table, evenals een nieuwe buitenruimte bij de Main Lounge die perfect is voor een informeel diner van een bistro-achtig menu. Tijdens elke maaltijd worden regionale wijnen en bier aangeboden, en kunnen gasten genieten van een gratis dagelijks Sip & Sail-cocktailuurtje.

Wellness-enthousiastelingen worden uitgenodigd om deel te nemen aan de toegewijde Wellness Host van het schip voor begeleide groepsfitnesslessen en wandel- en fietstochten.  Degenen die willen ontspannen, kunnen genieten van massages en de kasalon. Daarnaast beschikt AmaSiena over een uitnodigende Main Lounge met ruime zitgedeeltes en een verwarmd zwembad met buitenbar op het zonnedek.

AmaSiena vaart verschillende zevendaagse routes op de Rijn, waaronder de Amsterdam – Basel en Basel – Amsterdam. Ook cruist de AmaSiena in de Adventstijd langs de feestelijke kerstmarkten aan de Rijn. Vanaf 2022 zal ze ook de Nederlandse en Belgische waterwegen bevaren.

Ben je ook nieuwsgierig naar het all-inclusive cruisen met AmaWaterways waarbij drankjes bij de maaltijden, fooien en excursies zijn inbegrepen? Meer informatie over de rederij vind je hier: AmaWaterways

Bekijk deze Mooie Luxe Cruises bij

Captain Cruise Cruisewinkel  

 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *