VIVA Cruises start weer per 3 juni op Rijn, Donau, Main en Moezel

Rederij VIVA Cruises gaat, na de aangekondigde Douro start, ook weer varen op de Rijn, Main, Moezel en Donau. VIVA start allereerst met een aantal korte cruises vanaf 3 juni 2021.

“We kijken ernaar uit om gasten weer aan boord te verwelkomen en kijken optimistisch naar het seizoen. We zijn ervan overtuigd dat we de meeste van onze reizen vanaf juni kunnen hervatten. Voor de start van het seizoen hebben we nieuwe korte reizen met de VIVA INSPIRE aan ons programma toegevoegd en ons hygiëneconcept aangepast ”, legt Andrea Kruse, Managing Director van VIVA Cruises, uit.

Met het premiumschip VIVA TREASURES zal vanaf 3 juni 2021 een korte trip van vier nachten naar de highlights langs de Moezel vanaf Koblenz gevaren gaan worden. Een korte cruise van vier nachten vertrekt op 14 juni met de VIVA INSPIRE van/naar Düsseldorf aan de Rijn. Deze riviercruise bezoekt bestemmingen als Boppard, Rüdesheim en Bonn.

Korting en upgrade

“Aan het begin van het seizoen willen we ook onze gasten blij maken. Voor alle reizen op de Rijn, Main, Moezel en Donau die beginnen in juni 2021, bieden we een gratis upgrade naar de volgende hogere hutcategorie wanneer je boekt ”, zegt Kruse. Bovendien biedt VIVA een verlaagde toeslag voor een éénpersoonshut van slechts 20 procent voor alle vertrekken in juni.

Het bestaande hygiëneconcept, de checklist van de VIVA, is uitgebreid met de geldende voorschriften voor degenen die zijn getest, hersteld en gevaccineerd. Alle reizigers ouder dan zes jaar hebben een negatief antigeentestresultaat (snelle test) nodig wanneer ze binnen Duitsland reizen om in te checken. Dit is alleen als de gaste geen volledige vaccinatie of herstel kan tonen. Voor internationale reizen is vanwege internationale regelgeving een negatief PCR-testresultaat vereist voor het inchecken.

Miriam reisde vorig jaar zomer mee op de (VIVA) Inspire. Lees hier hoe het cruisen op dit schip er aan toe ging in Coronatijd.

Viva Cruises Captain Cruise Cruisewinkel   TUI

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *