Unieke Destination Scout-concept van A-ROSA gaat van start

A-ROSA River Cruises introduceert de Destination Scout, die insider tips delen over hun stad met de gasten van A-Rosa. De eerste Destination Scouts zijn begonnen met het delen van hun over belangrijke steden aan de Rijn en de Donau.

Als onderdeel van A-ROSA’s 2023-concept om hun Europese riviercruises authentieker, meeslepender en inclusiever te maken dan ooit tevoren, heeft de rederij gepassioneerde en goed geïnformeerde lokale experts ingeschakeld in belangrijke bestemmingen op geselecteerde routes. Zij geven insider tips en ervaringen om hun tijd aan wal te maximaliseren buiten de toeristische route.

Insider tips

Destination Scouts adviseren A-ROSA’s excursie-expert aan boord over de nieuwste bezienswaardigheden. Ze delen hun eigen lokale kennis, zodat deze kan worden gedeeld met gasten aan boord. Daarnaast komen op specifieke routes en data ook de Destination Scouts aan boord en delen hun tips direct met de gasten. Gasten kunnen vervolgens alle verkregen tips gebruiken om de volgende dag de stad te verkennen door de ogen van de local.

Denk hierbij aan tips als waar kun je het beste shoppen; de beste restaurants en cafés om te bezoeken; welke de beste en nieuwste tentoonstellingen zijn en eventuele speciale lokale concerten die voor gasten interessant kunnen zijn. Ze kennen ook de verborgen juweeltjes die misschien wat verder van de belangrijkste bezienswaardigheden liggen.

Mainzguide Destination ScoutsVoorbeelden

Donau cruises – In Wenen is één van de Destination Scouts Elisabeth Weigand, die meer dan 30 jaar ervaring heeft als het gaat om het leren kennen van Wenen en al zijn best bewaarde geheimen.

Romantiek aan Rijn & Moezel – In Mainz komen Paul, Simon en Bjorn van MAINZGUIDE aan boord – ze kennen de stad ongelooflijk goed, vooral de wijnbars!

Rijn Ontdekkingen in Amsterdam & Rotterdam – Het schip, bijvoorbeeld de A-Rosa Sena, meert anderhalve dag aan in Amsterdam en biedt voldoende tijd om zich in het drukke stadsleven te begeven. Hier is een van de Destination Scouts, Harry Struylaard, die ervoor zorgt dat gasten volledig worden ondergedompeld in deze fascinerende stad.

Jörg Eichler, CEO van A-ROSA River Cruises: “Door onze kennis van Destination Scouts met onze gasten te delen, kunnen ze nog dieper in de stad duiken die ze bezoeken. De Rijn en de Donau hebben een aantal ongelooflijke steden die barsten van unieke cultuur, kunst en geschiedenis. We zijn verheugd om samen te werken met een groot aantal goed geïnformeerde lokale bewoners die waardevol inzicht in hun woonplaats zullen delen, evenals tips over lokale activiteiten, culinaire hoogstandjes en nog veel meer.

Ook nieuwsgierig naar A-ROSA? Kijk bij:
Rivier >
Donau
Douro
Nederland
Main
Moezel
Nijl
Rhone
Rijn
Saar
Seine
Wolga

Casual cruisen vanuit Wenen over de Donau

A-Rosa: 50% lastminute korting

A-Rosa Captain Cruise Cruisewinkel  

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *