Uniworld Wereldcruise door 3 continenten

Ultraluxe riviercruise rederij Uniworld heeft een rivier wereldcruise samengesteld voor 2024. Terwijl je geniet van de all-inclusive schepen van de rederij, bezoek je in 55 dagen maar liefst 3 continenten en 10 landen met 4 schepen. Bij de bijzondere cruise zijn bovendien de vliegtickets naar de diverse schepen inbegrepen. De route wordt gevaren van 3 oktober tot en met 26 november 2024 en is beschikbaar voor slechts 68 gasten.

De Uniworld wereldcruise bezoekt Zuid Amerika, Europa (Rijn, Main, Donau en Rhone) en Azië.

Zuid-Amerika en Europa

In Zuid-Amerika ga je met de rivierschepen Aria Amazon of de Aqua Nera over de Amazone. Je bezoekt in deze eerste 16 dagen onder andere de Machu Pichu, de Iguazu watervallen van Argentinië en Rio de Janeiro. Daarna worden gasten met het vliegtuig naar Europa gebracht. Je stapt in Amsterdam waar je aan boord van super ship Beatrice over de Rijn, Main en Donau. Dit deeltraject eindigt via Oostenrijk, Slowakije en Hongarije (16 dagen).

Miriam verbleef een nacht op de Beatrice. Hoe luxe was dat?

In Frankrijk gaan gasten 8 dagen naar het zuiden, waar ze in de Bourgogne en de Provence over de Rhône gaan cruisen. Rivierschip Catherine gaat langs de Middeleeuwse stadjes, wijngaarden en lavendelvelden.

Azië

Als laatste onderdeel van de rivier-wereldcruise wordt in 16 dagen Azië bezocht. Cruisereizigers verblijven in hotels in Vietnam en Cambodja, namelijk Ho Chi Minh City en Siem Reap. De cruise gaat naar de wateren van Ha Long Bay, tempelcomplexen in Cambodja en naar dorpen langs de Mekong Delta op het schip Mekong Jewel.

De prijs voor deze wereldcruise is op aanvraag.

Yacht Cruise Company

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *