VIVA Cruises gaat in 2023 met nieuwe VIVA Two varen

VIVA Cruises noemt haar premium riviercruises “riviermomenten”. In de nieuwe 2023 catalogus presenteert de all-inclusive rederij haar nieuwe programma voor het komende jaar. Populaire en nieuwe routes bieden voor elk seizoen spannende bestemmingen langs de mooiste rivieren van Europa. Een van de hoogtepunten is de eerste reis van de VIVA Two.

Eerste reis VIVA Two van Frankfurt naar Passau

Na de première van de VIVA One dit jaar zal de VIVA Two op 1 april 2023 voor het eerst in Frankfurt afmeren en de Main opvaren. De eerste reis over de Donau voert van Bamberg naar de drierivierenstad Passau. Het jongste lid van de vloot, die dan uit negen schepen zal bestaan, heeft 95 hutten en suites en zal in de toekomst ook van en naar Wenen worden ingezet.

“Het tweede nieuwbouw schip is een nieuw hoogtepunt in de geschiedenis van VIVA Cruises en we kijken uit naar de volgende belangrijke mijlpaal in het bedrijf”, zegt Andrea Kruse, Managing Director van VIVA Cruises. De twee zusterschepen VIVA Voyage en VIVA Gloria, die onderweg zijn op de Rhône en de Seine, presenteren zich komend voorjaar met een nieuw design- en barconcept. In de winter van 2022/2023 worden ze grondig gerenoveerd en uitgebreid met de wijnbar “VIVA’s Vino”.

Met de Maas, de langste zijrivier van de Rijn, breidt VIVA Cruises vanaf 2023 haar uitgebreide dienstenaanbod op de Rijn, Main, Moezel, Donau, Rhône, Seine en de Oostzee uit. De nieuwe route wordt gebruikt door de VIVA Tiara, die in tien nachten pendelt tussen Düsseldorf en Regensburg en terug. Met de VIVA One en VIVA Moments wordt het eenrichtingsaanbod Düsseldorf-Basel, Bazel-Amsterdam, Amsterdam-Basel en Bazel-Düsseldorf uitgebreid.

Wellness trips, city trips en crime cruises

Naast de klassieke rivierroutes zijn de thema-aanbiedingen op de drijvende premium hotels uitgebreid in het VIVA Cruises programma voor 2023. Denk aan wellnessreizen, stedentrips naar België en Nederland en thrillercruises naar Berlijn en Düsseldorf. Op het programma staan ​​ook talrijke korte uitstapjes naar Rijn, Main, Moezel, Advent, Kerst en Oud en Nieuw.

Bekijk de all-inclusive cruises bij:
Captain Cruise Cruisewinkel

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *