Nicko Cruises start het rivierseizoen in maart en april met themacruises

Nicko Cruises start het rivierseizoen dit jaar met een aantal leuke themacruises. Deze korte cruises bieden bijvoorbeeld een unieke culinaire ervaring en zijn perfect voor een kleine onderbreking van het dagelijks leven.

In maart en april zijn er een culinaire cruise en twee comedy-cruises op riviercruiseschepen nickoSpirit en Rhein Melodie.

“We zijn erg verheugd om het seizoen te starten met deze bijzondere cruises na de winterstop van onze rivierschepen”, zegt Guido Laukamp, ​​​​Managing Director van nicko cruises. “De korte trips zijn ideaal als voorproefje en natuurlijk ook als valentijnscadeau – waarom zou je je geliefde niet blij maken met een kleine vakantie in een bijzondere ambiance?”, vervolgt Laukamp. Alle data van de themacruises zijn zo gekozen dat ze perfect te combineren zijn met een weekendtrip naar Frankfurt of Keulen.

Gastronomische cruise van/naar Frankfurt

Van 19 tot 20 maart zwaait sterrenchef Daniel Gottschlich met de kooklepels aan boord van de nickoSPIRIT. De jonge topkok verwent de gasten met uitstekende culinaire creaties als onderdeel van een 5-gangenmenu inclusief wijnbegeleiding en zorgt voor een onvergetelijke avond.

Gottschlich legde de hoeksteen van zijn carrière als chef-kok met zijn opleiding in het gerenommeerde Steigenberger Grandhotel Petersberg. Met zijn restaurant “Ox&Klee” in Keulen kreeg hij op 32-jarige leeftijd zijn eerste Michelinster. In 2019 volgde de tweede ster in de gerenommeerde restaurantgids, die jaarlijks de beste adressen voor een hoogwaardige keuken bekroont. En de weg naar succes gaat verder: in 2021 versloeg hij Tim Mälzer in het tv-duel “Kitchen Impossible” met media-aandacht. Gottschlich opent in februari ook zijn tweede restaurant in Keulen.

Live comedy aan boord met NightWash

“Lights off, spot on” is het motto van 18 tot 19 maart van/naar Frankfurt op de nickoSPIRIT en op 8 tot 9 april van/naar Keulen op MS Rhein Melodie voor een van de meest succesvolle live duitstalige comedyshows. waar hippe comedians en nieuwkomers inspireren met gevarieerde mixshows en de fijnste stand-up comedy: NightWash. Helmut Sanftenschneider, Glenn Langhorst en Serhat Dogan geven de gasten een eersteklas lach training voor iedereen.

 

Meer informatie vind je ook bij:

Captain Cruise Cruisewinkel   TUI

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *