Maak kennis met DCS Touristik!

Bij Riviercruisereiziger kom je sinds kort aanbiedingen tegen van DCS Touristik. Deze kleine Duitse touroperator vaart met haar eigen riviercruiseschepen, maar organiseert ook zeecruises en groepsreizen. Maak kennis met de riviercruiseschepen DCS Amethyst (2004), DCS Alemannia (1971)en DCS Amethyst Classic (1980). Zij cruisen voornamelijk door Nederland, Duitsland en verder over de Donau. Deze schepen zijn van veraf te herkennen door hun wit met groene kleuren. In Rusland wordt eveneens gevaren, met een wisselende vloot.

De reisorganisator biedt zeer betaalbare cruises (ca. €90-€100 per dag) aan op haar klassieke schepen. Erg leuk is dat enkele schepen op het zonnedek buiten of binnen een mooi zwembad/whirlpool aan boord hebben. De hutten variëren van hutten met bedden die overdag ingeklapt zijn tot volwaardige hutten met een Frans balkon.  Aan boord zijn uiteraard alle standaard faciliteiten aanwezig zoals restaurant, lounge, bar en ook en een spa/sauna.

 

 

De vloot bestaat onder andere uit:

Bekijk enkele cruises van DCS Touristik

Helaas, geen resultaat. Kom snel een keertje terug.

Het laatste nieuws

2 september 2023

Riverside Luxury Cruises

Riverside Ultraluxury Cruises is een kleine ultraluxe all-inclusive cruisemaatschappij met 5 luxe riviercruiseschepen. Elke passagier wordt in de watten gelegd...

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!