VIVA Cruises start samenwerking met Vroom Rental voor e-bikes en scooters

VIVA Cruises start een samenwerking met het bedrijf Vroom Rental. Het nieuwe bedrijf uit Frankfurt biedt e-bikes en e-scooters te huur aan terwijl je een riviercruise maakt met VIVA.

Gasten kunnen nu tijdens een riviercruise met VIVA Cruises gemakkelijk e-bikes, e-scooters of e-mobility scooters boeken via de cruisedirector aan boord. De e-mobiles van Vroom staan ​​dan klaar bij het van boord gaan in een haven.

Voor het seizoen 2022 start vroom met vijf locaties: in Koblenz, Boppard, Rüdesheim, Mainz en Wiesbaden – plaatsen die VIVA Cruises het hele jaar door aandoet voor een groot aantal reizen en de beste opties bieden voor uitstapjes in de omgeving. Andere locaties volgen later dit jaar, zoals Wenen en Amsterdam.

“Samen richten we ons op de gast aan boord. Actief zijn, plekken beleven, nieuwe dingen uitproberen – dat maakt een reis uniek. VIVA Cruises is het daarmee eens. Samen maken we gasten op verschillende bestemmingen zo mobiel als ze willen en nodig hebben”, zegt Domenic Wiegand, oprichter van Vroom Rental.

Andrea Kruse, Managing Director van VIVA Cruises, vult aan: “Dankzij de nieuwe samenwerking met vroom rental kunnen we onze gasten meer individuele en onvergetelijke ervaringen bieden tijdens een riviercruise met VIVA Cruises. Op deze manier verankeren we innovatie verder in onze bedrijfsfilosofie”, zegt Andrea Kruse, Managing Director van VIVA Cruises.

Bekijk de VIVA Cruises aanbiedingen:
Vertrek uit >
Amsterdam
Arnhem
Avignon
Bamberg
Basel
Boedapest
Bordeaux
Chalon sur Saone
Düsseldorf
Frankfurt
Keulen
Lobith
Luxor
Lyon
Mainz
Moskou
Neurenberg
Nijmegen
Parijs
Passau
Porto
Rotterdam
St. Petersburg
Stralsund
Venetië
Vilshofen
Wenen
Rivier >
Donau
Douro
Elbe
Garonne en Dordogne
IJsselmeer
Lagune van Venetië
Main
Mekong
Moezel
Neckar
Nijl
Po
Rhone
Rijn
Saar
Seine
Wezer
Wolga
Rivier buiten Europa
Land >
België
Bulgarije
Duitsland
Frankrijk
Hongarije
Italië
Nederland
Oostenrijk
Polen
Roemenië
Rusland
Servië
Slowakije
Zwitserland

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.