VIVA Cruises start samenwerking met Vroom Rental voor e-bikes en scooters

VIVA Cruises start een samenwerking met het bedrijf Vroom Rental. Het nieuwe bedrijf uit Frankfurt biedt e-bikes en e-scooters te huur aan terwijl je een riviercruise maakt met VIVA.

Gasten kunnen nu tijdens een riviercruise met VIVA Cruises gemakkelijk e-bikes, e-scooters of e-mobility scooters boeken via de cruisedirector aan boord. De e-mobiles van Vroom staan ​​dan klaar bij het van boord gaan in een haven.

Voor het seizoen 2022 start vroom met vijf locaties: in Koblenz, Boppard, Rüdesheim, Mainz en Wiesbaden – plaatsen die VIVA Cruises het hele jaar door aandoet voor een groot aantal reizen en de beste opties bieden voor uitstapjes in de omgeving. Andere locaties volgen later dit jaar, zoals Wenen en Amsterdam.

“Samen richten we ons op de gast aan boord. Actief zijn, plekken beleven, nieuwe dingen uitproberen – dat maakt een reis uniek. VIVA Cruises is het daarmee eens. Samen maken we gasten op verschillende bestemmingen zo mobiel als ze willen en nodig hebben”, zegt Domenic Wiegand, oprichter van Vroom Rental.

Andrea Kruse, Managing Director van VIVA Cruises, vult aan: “Dankzij de nieuwe samenwerking met vroom rental kunnen we onze gasten meer individuele en onvergetelijke ervaringen bieden tijdens een riviercruise met VIVA Cruises. Op deze manier verankeren we innovatie verder in onze bedrijfsfilosofie”, zegt Andrea Kruse, Managing Director van VIVA Cruises.

Bekijk de VIVA Cruises aanbiedingen:
Viva Cruises Captain Cruise Cruisewinkel   TUI

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *