Cruisejaar 2022 gestart bij VIVA Cruises

VIVA Cruises is donderdag 20 januari 2022 het nieuwe cruisejaar gestart met haar eerste wintercruises ooit. De rederij kiest ervoor om een winter door te varen met haar schepen,  vanaf januari 2022. De meeste rederijen houden in januari, februari en maart een winterstop.

VIVA gaat echter door als innovator hierin: “Terwijl velen een winterstop nemen, zijn wij de enige organisatoren die het nieuwe seizoen van 2022 naadloos beginnen en dus overal riviercruises aanbieden. We willen onze klanten de mogelijkheid geven om het hele jaar door hun vakantie bij ons door te brengen en ook om in de winter een ontspannen, ontspannen riviercruise te beleven. De nieuwe reizen in het voorjaar zijn ook geschikt voor cultuurliefhebbers en zijn de ideale start van het jaar – of het nu met een partner, familie of vrienden is”, legt Andrea Kruse, algemeen directeur van VIVA Cruises, uit.

“We zijn blij dat onze cruises aan het begin van het jaar zo goed worden ontvangen door onze klanten – de boekingen gaan erg goed en we zijn meer dan tevreden met onze start van het seizoen. Geen lange winterstop nemen was absoluut de juiste beslissing voor ons. Ook onze gasten willen van januari tot maart reizen – dat kunnen wij ze bieden. Door de aanhoudende pandemie gebruiken we onze schepen echter nog steeds niet volledig. Dit heeft zich de afgelopen maanden bewezen en daarom houden we vast aan deze strategie”, vult Andrea Kruse aan.

VIVA Inspire en VIVA Moments

De VIVA Inspire en VIVA Moments startten vanuit Düsseldorf hun eerste cruises. De VIVA Inspire maakt vierdaagse citytrips van/naar Düsseldorf naar Amsterdam, Rotterdam en Antwerpen. Vanaf februari neemt VIVA Tiara deze cruises over. De korte trips zijn nu te boeken vanaf 350 euro per persoon.

VIVA Moments ging van start op haar eerste Wellnesscruise. De vijfdaagse wellnessreizen van januari tot maart beginnen in Düsseldorf en leiden langs de Rijn naar dorpen en steden zoals Boppard en Bonn, terwijl een tweede route naar Koblenz, Frankfurt am Main en Speyer gaat. Deze reizen bieden verschillende spa-aanbiedingen, geselecteerde excursiepakketten en een thematisch passend uitgebreide VIVA All-Inclusive concept. Het getrainde massageteam zorgt onder andere voor pure ontspanning aan boord – VIVA Cruises geeft haar gasten de eerste 30 minuten gratis massage. Deze cruises zijn te boeken vanaf 395 euro per persoon.

Helaas, geen resultaat. Kom snel een keertje terug.

Bekijk deze cruises bij:

Viva Cruises Captain Cruise Cruisewinkel   TUI

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *