1AVista Reisen neemt nieuwbouwschip Polaris over

De Duitse reisorganisator 1AVista Reisen kondigt aan dat zij nieuwbouwschip Polaris in de vloot gaan opnemen. Dit nieuwe schip is al in 2020 opgeleverd door scheepswerf Den Breejen (Hardinxveld-Giessendam) en zal voor 1Avista Reisen in 2022 vanuit Keulen gaan varen. Het deluxe-schip zal over de Rijn cruises maken naar Nederland en België. Een andere route is een zuidwaartse riviercruise naar Straatsburg en Frankfurt. De cruises zijn all-inclusive. De Polaris heette in eerste instantie Travelmarvel Polaris en zou voor een Brits/Australische reisorganisator Travelmarvel gaan varen.

De 8-daagse routes van de Polaris zorgen voor meer aanbod van riviercruises bij de Keulse reisaanbieder. Hagen Mesters, 1AVista directeur: “Met de overname van MS Polaris komen we tegemoet aan de grote vraag naar riviercruises en kunnen we ons programma in het luxe segment uitbreiden. Veel reisdata voor het komende jaar op de schepen van onze Vista-vloot zijn al volgeboekt. We zijn optimistisch over het volgende seizoen en hopen dat de moeilijke tijden voor onze branche voorbij zijn.”

De reisaanbieder hanteert de zogenaamde 2G regel voor haar gasten. Dit is een Duitse term dat aangeeft dat gasten óf gevaccineerd moeten zijn óf genezen bij het aan boord gaan.

foto’s: 1Avista Reisen

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

2 gedachten over “1AVista Reisen neemt nieuwbouwschip Polaris over

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *