AmaWaterways biedt derde 7-rivierencruise aan

AmaWaterways heeft, door de aanhoudende enorme belangstelling die er was voor de eerste & tweede, een derde 7-rivieren cruise bekend gemaakt. Op 24 augustus 2023 vertrekt deze cruise voor 47 dagen vanaf Parijs. De cruisereizigers ontschepen op 9 oktober 2023 in Giurgiu, Roemenië.

“Onze Seven River Journeys hebben zo’n geweldige respons van onze gasten opgeleverd. We zijn heel blij dat we reizigers nog een kans te bieden om zich onder te dompelen in de prachtige regio’s van Europa tijdens een van mijn favoriete periodes van het jaar, het heerlijke herfstseizoen,” aldus Kristin Karst, executive vice president en mede-oprichter van AmaWaterways. “Van het verkennen van sprookjeskastelen en -dorpen gehuld in schitterende herfstkleuren tot het genieten van seizoenswijnen en de appeloogst. De Seven River Journey – Autumn Edition vindt plaats tijdens de perfecte tijd van het jaar voor gasten om langere tijd door te brengen in enkele van Europa’s meest gewilde bestemmingen.”

Route

Gasten starten vanuit Parijs op de AmaLyra voor een cruise over de Seine, waarna ze overstappen op de AmaCerto in Amsterdam om de prachtige locaties langs de Schelde, Maas, Rijn, Main en Moezel te ervaren. Hun epische reis eindigt met twee weken aan boord van de AmaVerde, die over de gehele Donau zal cruisen. Ervaringen die tijdens de reis kunnen worden opgedaan, zijn onder meer:

  • Dagen 1-6 (AmaLyra): Frankrijk. asten kunnen vlak voor de appeloogst over het ontspannende Normandische platteland tussen Parijs en Le Havre varen, genietend van mooie uitzichten en historische plekken ontdekken. Een dagexcursie naar de regio Pays d’Auge in Normandië levert culinaire hoogstandjes op, variërend van appelcider tot het Franse aperitief Pommeau. Een fietstocht door het charmante stadje Les Andelys biedt prachtige uitzichten naarmate het seizoen begint te veranderen.
  • Dag 6-32 (AmaCerto): Nederland, België, Duitsland, Luxemburg, Frankrijk, Zwitserland. Gasten wachten een verscheidenheid aan verrassingen wanneer ze deze adembenemende landen bezoeken die bekend staan ​​om hun prachtige herfstgebladerte en unieke culturele ervaringen. Bijvoorbeeld een bezoek aan de middeleeuwse stad Brugge, mooie wandelingen of fietstochten door prachtige wijngaarden. Exclusief voor deze reis worden gasten getrakteerd op een crémant-proeverij in het charmante Franse dorpje Obernai met zijn oude marktplein en barokke 16e-eeuwse stadhuis.
  • Dagen 33-47 (AmaVerde): Duitsland, Oostenrijk, Tsjechië, Slowakije, Hongarije, Kroatië, Servië, Bulgarije, Roemenië. Tijdens het laatste deel van de reis trakteert de rederij haar gasten op exclusieve excursies en leuke rondleidingen. Denk aan een Oktoberfest-feest met muziek en bier speciaal voor AmaWaterways-gasten, een wandeltocht in Dürnstein langs de geplaveide straten en een bezoek aan de wijnstreek Szekszárd, een van de oudste wijnbouwgebieden van Hongarije.

Ook inclusief excursies

De Seven River Journey – Autumn Edition bevat alle kenmerkende aspecten van een onvergetelijke AmaWaterways-riviercruise, inclusief lekker eten en met de hand geselecteerde wijnen bij elke maaltijd op meerdere locaties aan boord, een Wellness Host die een verscheidenheid aan activiteiten aanbiedt en een keuze aan landexcursies voor elk type reiziger. Het biedt ook transfers tussen de drie schepen, gratis wasservice, alle fooien aan boord en tijdens excursies aan wal, en een toegewijde Cruise Manager die gasten persoonlijk zal begeleiden tijdens hun hele reis.

Meer informatie over AmaWaterways lees je hier.

Bekijk deze Mooie Luxe Cruises bij

Captain Cruise Cruisewinkel  

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *