Extra 5-sterrenschip op de Donau vanaf eind augustus voor Nicko Cruises

Nicko Cruises speelt in op de sterke vraag naar riviercruises op de Donau met een extra schip. De Thomas Hardy zal vanaf eind augustus gaan varen voor de Duitse reisorganisatie. Het schip is een modern 5-sterren rivierschip met ruime en comfortabele hutten en veel elegantie in de openbare ruimtes. Ze zal tot half oktober op zeven data worden ingezet voor nicko cruises op korte- en 8-daagse cruises in het Donaugebied tot Boedapest.

Meest populaire bestemming

“We ervaren al weken een zeer sterke vraag naar riviercruises – binnen Duitsland, maar ook op de Donau, die nog steeds de meest populaire rivier is onder riviercruisers”, zegt Guido Laukamp, ​​​​directeur van nicko cruises. “Vanwege de grote vraag hebben we daarom besloten om op korte termijn extra capaciteit op de Donau te creëren en daar vanaf eind augustus een extra schip in te zetten. We zijn erg blij dat we met de Thomas Hardy onze gasten een eersteklas schip op 5-sterren niveau kunnen bieden”, vervolgt Laukamp.

Op zeven data vanaf 30 augustus zal het Scylla-schip, dat onder de Zwitserse vlag vaart, cruisen voor de cruisespecialist uit Stuttgart tussen Passau en Boedapest of op de korte reizen tussen Passau en Wenen. De cruises zijn vanaf vandaag boekbaar. De korte trips zijn vanaf 399 of 549 euro en de klassieke achtdaagse trip vanaf 799 euro per persoon.

Achtdaagse klassieke of korte trip

Op de achtdaagse cruise van/naar Passau neemt nicko Cruises reizigers mee naar indrukwekkende culturele schatten langs de Donau met tussenstops in Esztergom, Boedapest, Bratislava en Wenen. Gasten kunnen de Hongaarse traditie ervaren tijdens een reis naar de Puszta.

Degenen die graag actief zijn, kunnen Boedapest en Wenen verkennen tijdens een e-bike-excursie. Daarnaast maakt het schip twee stops in de Wachau: een bezoek aan het rustige Krems en een excursie naar het bedevaartsoord Maria Taferl staan ​​op het programma.

Op de vier- en vijfdaagse tochten vanuit Passau kunnen gasten tijdens een avondexcursie genieten van het beroemde Prater. Het uitzicht over de stad vanuit het reuzenrad blijft onvergetelijk. Andere hoogtepunten van de reis zijn de panoramische tocht door de Wachau en een bezoek aan de benedictijnenabdij van Melk, die indrukwekkend boven de Donau uittorent. Tijdens de vijfdaagse tochten is er nog tijd om Krems en de Kittenbergtuinen te bewonderen. Het schip maakt ook een stop in de culturele hoofdstad Linz met zijn prachtige barokke centrale plein.

Welkom aan boord van de Thomas Hardy

Met een lengte van 135 meter biedt het schip ruimte aan maximaal 176 passagiers. De hutten op het hoofddek zijn 16 vierkante meter groot en hebben kleine, niet te openen ramen. De hutten op het midden- en bovendek zijn 17 vierkante meter groot en hebben allemaal een Frans balkon. Het in 2016 gebouwde schip scoort ook met zes junior suites op het midden- en bovendek – eveneens met een Frans balkon – en een royale suite van 23 vierkante meter.

Op het bovendek bieden vier suites met een eigen balkon en een grootte van 25 vierkante meter een nog luxueuzere sfeer. Alle hutten zijn stijlvol ingericht, hebben ruimte voor een kleine zithoek met koffie- en theeautomaat en beschikken over een flatscreen, minibar, kluis, telefoon, föhn en individueel regelbare airconditioning.

De openbare ruimtes worden overspoeld met licht en inspireren met hun moderne en elegante design. In de lobby, waar de receptie en een kleine souvenirwinkel zijn gevestigd, schittert de elegante zwart-wit granieten vloer met kristallen kroonluchters. Vanuit de lobby kunnen gasten het panoramarestaurant bereiken.

Op het bovendek nodigt de panoramalounge met grote ramen uit om te genieten van een indrukwekkende omgeving en te ontspannen. In het voorste gedeelte van de lounge bevindt zich de panoramabar – met het beste uitzicht op de Donau. In de boeg is er ook een gemeubileerd terras voor de gasten.

Nieuwsgierig naar nicko Cruises? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisewinkel   TUI

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *