Phoenix Reisen: Annika én Annabelle gedoopt

Phoenix Reisen heeft op maandag 5 juli twee nieuwe riviercruiseschepen gedoopt, de nieuwe Annabelle en de nieuwe Annika. Afgelopen maandag scheepten de eerste gasten in op deze gloednieuwe schepen. Na inscheping mochten de gasten de doopceremonie bijwonen voordat de schepen vertrokken voor hun eerste cruises.

Duitsland en Frankrijk

Aan de oevers van de Rijn in Keulen heeft meter Barbara Weyden, die al bijna 40 jaar voor Phoenix Reisen werkt, het schip MS Annika officieel overgedragen aan de kapiteins Hermann Schuster en Marco van Gent. Pastor Raimund Blanke zegende het schip voor een succesvolle toekomst op de rivier.

In Lyon gaven dominee Benjamin Eugster en Uta Worms, al meer dan 15 jaar trouwe en enthousiaste vaste klanten van Phoenix Reisen, zegeningen en goede wensen aan het schip, die op de eerste reis werd geleid door kapitein Michael Fouquet.

Het MS Annika en MS Annabelle zijn gebouwd door de gerenommeerde Zwitserse rederij Scylla AG, die al vele jaren partner is van Phoenix Reisen. Beide schepen van de premiumklasse maken indruk met een elegante, smaakvolle inrichting en een stijlvolle ambiance op 4 dekken. De kamers zijn ruim en comfortabel.
Op het MS Annika en MS Annabelle dineren gasten in het hoofdrestaurant. In het à la carte restaurant aan de achterzijde kunnen gasten ook, zonder extra kosten, genieten van culinaire lekkernijen. Op beide schepen verblijven maximaal 180 gasten in 90 buitenhutten, waarvan 74 met een Frans balkon.

MS Annika zal dit jaar op de Rijn en haar zijrivieren en op de Donau varen voor Phoenix Reisen. MS Annabelle gaat varen op de Rhône en Saône.

“De doop van beide schepen betekent veel voor ons. We zijn erg blij dat we deze twee schepen kunnen toevoegen aan de andere schepen voor cruises met onze Phoenix gasten en daarmee een beetje het gewone vakantiegevoel terug kunnen brengen”, aldus Phoenix Reisen Managing Director Benjamin Krommen.

Riviercruisereiziger Miriam vaart binnenkort een paar dagen mee met de Annika, die op een van haar eerste cruises Amsterdam, Medemblik, Hoorn, Rotterdam, Gorinchem en Arnhem zal bezoeken.

Nieuwsgierig naar deze prachtige schepen? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise  

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *