Phoenix Reisen doopt nieuwe MS Antonia

Bij mooi weer werd gisteren het nieuwste riviercruiseschip van de Phoenix Reisen-vloot, de Antonia, gedoopt. Het schip werd niet alleen gedoopt, maar was ook het eerste schip dat namens Phoenix de start aankondigde van het riviercruiseseizoen 2021.

Nadat gisteren de eerste gasten in Keulen aan boord gingen, meerde het schip in de vroege avond aan bij de oevers van de Rijn in Bonn, waar de doop plaatsvond. De enthousiaste meter Petra Fendel-Sridharan, echtgenote van de voormalige burgemeester van Bonn en dominee Raimund Blanke gaven het schip, de bemanning en alle gasten onderweg veel gelukwensen en hun zegen.

 

 

Aan boord

MS Antonia, het nieuwste zusterschip van MS Asara, biedt 190 gasten voldoende ruimte in openbare ruimtes en smaakvol moderne hutten, waarvan de meeste een Frans balkon hebben. Het schip beschikt over emissiegereduceerde motoren, walstroomaansluiting, een afvalwaterzuiveringsinstallatie en diverse technische voorzieningen voor energiebesparing.

Op dit moment reizen er maximaal 150 gasten mee aan boord van de Antonia. Phoenix Reisen en rederij Rijfers zijn zich altijd bewust van hun verantwoordelijkheid jegens passagiers en bemanning. Een goed ontwikkeld hygiëne- en veiligheidsconcept, dat afgelopen najaar met succes is geïmplementeerd aan boord van de Phoenix-rivierschepen.

Phoenix Reisen Managing Director Benjamin Krumpen is erg blij met de doop en de hervatting van riviercruises “Het beste weer, trouwe Phoenix-gasten, een fantastische bemanning en een toegewijde meter – we konden ons de start van het reisseizoen niet mooier voorstellen Ik dank jullie namens iedereen, peetmoeder, Kapitein Menno Vaasen, de bemanning en natuurlijk onze gasten.”

Meer info over Phoenix lees je hier of bij:

Captain Cruise  

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *