nickoVision vaart extra cruises op de Rijn

Nicko Cruises biedt haar gasten dit jaar nog meer riviercruises in Duitsland aan. Zo vaart de nickoVision extra cruises op de Rijn.

Nieuw in het programma zijn twee routes van/naar Frankfurt via de Rijn, Main en Moezel en een riviercruise van Frankfurt naar Passau. Vanaf augustus is nickoVISION weer op de Donau te vinden.

“Omdat er in deze tijden vooral vraag is naar binnenlandse Duitse reizen, hebben we op korte termijn besloten om onze capaciteit op de Rijn uit te breiden. We zijn bijzonder verheugd dat we met de nickoVISION hiervoor een van onze mooiste rivierschepen kunnen inzetten ”, aldus Guido Laukamp, ​​Managing Director van nicko cruises.

Cruises op de Rijn

Met nickoVISION voegt de cruisespecialist uit Stuttgart drie extra Rijnroutes toe aan het programma voor het komende rivierseizoen:

  • een achtdaagse route via Straatsburg en Cochem met start en einde in Frankfurt,
  • een elfdaagse cruise ook van / naar Frankfurt via Koblenz en Trier,
  • en een negendaagse reis van Frankfurt naar Passau om het schip in augustus naar de Donau over te brengen.

Voor de achtdaagse route zijn er in totaal zes datums gepland tussen juni en augustus 2021, de elfdaagse reis is beschikbaar op drie datums. Alle nieuwe reizen met nickoVISION op de Rijn kunnen nu geboekt worden bij nicko cruises of in een reisbureau.

Extra cruises naar wolkenkrabbers, werelderfgoed en wijngebieden

Gasten ervaren de mooiste en meest historische plaatsen langs de Main, Rijn en Moezel op de achtdaagse route van Frankfurt via Straatsburg en Cochem terug naar Frankfurt. Op deze route ontmoet moderniteit romantiek en zijn er stops in prachtige steden als Heidelberg, Speyer, Koblenz en Mainz. Bovendien kunnen gasten zich verheugen op prachtige landschapspanorama’s en idylle van een ansichtkaart in het Midden-Rijndal, aan de Moezel en in de Elzas.

Op de elfdaagse route via Trier en Koblenz met start en finish in Frankfurt vaart de moderne nickoVison over de romantische Middenrijn, langs de Loreley en vervolgens over de Moezel. Met programma-items zoals de kanonnentocht door Treis-Karden met een bezoek aan de distilleerderij, de wijnavontuurlijke excursie aan de Moezel met proeverij of een vermakelijke rit op de Moezel-Wein-Express draait alles om goede wijnen uit de regio. Maar ook natuurliefhebbers komen aan hun trekken in de Eifel en bij een bezoek aan de geiser in Andernach.

Terug naar Donau

NickoVISION keert vervolgens in augustus van dit jaar terug naar de Donau. Dit doet zij met een negendaagse reis van Frankfurt aan de Main naar Passau aan de Donau. Een reis vol contrasten en cultuur wacht de gasten tussen de metropool Main en de stad met drie rivieren. In de middeleeuwse straten van Neurenberg en Bamberg treden vakantiegangers in de voetsporen van de geschiedenis. Würzburg maakt indruk met zijn zuidelijke flair en een bezoek aan de barokke residentie. En Rothenburg ob der Tauber presenteert zichzelf als de belichaming van een romantische stad.

nickoVision

Aan boord van nickoVISION verkennen gasten de Main, Rijn en Moezel met het modernste comfort. Het rivierschip op 5-sterrenniveau biedt een innovatief ontwerp met open architectuur, drie restaurants aan boord en tal van vrijetijdsopties. NickoVISION biedt plaats aan 220 passagiers over een lengte van 135 meter. De 14 vierkante meter grote hutten met Franse balkons op het midden- en bovendek zijn smaakvol ingericht en ontworpen met optimaal gebruik van de ruimte. De overgangen tussen salon, bar en restaurant zijn open en vloeiend.

Natuurlijk zorgt een beproefd infectiebeheersings- en hygiëneconcept op nickoVISION er nu voor dat reizigers niet alleen comfortabel maar ook veilig zijn op de Duitse rivieren. Bovendien zorgt de cruise-expert in Stuttgart vanaf het begin voor veiligheid met het nickoPLUS-pakket. Gasten krijgen een geld-terug-garantie voor geannuleerde reizen en een flex-optie bij het boeken.

Aantrekkelijke prijzen voor wie snel beslist

De nieuwe reizen met nickoVISION op de Rijn kunnen tegen bijzonder aantrekkelijke lastminuteprijzen worden geboekt. Spontane reizigers kunnen de achtdaagse cruise van/naar Frankfurt krijgen vanaf €599 per persoon. De elfdaagse reis is verkrijgbaar voor een speciale prijs vanaf €849 euro per persoon. De negendaagse reis van Frankfurt naar Passau in augustus is beschikbaar vanaf €799 euro per persoon.

Boek een nicko Cruise bij:

Captain Cruise Cruisewinkel   TUI

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *