AmaWaterways viert 22e verjaardag met een groot aantal aanbiedingen voor afvaarten in 2024 en 2025

Terwijl AmaWaterways haar 22e jaar ingaat, heeft de luxe rederij momenteel aanbiedingen voor zowel nieuwe als ervaren cruisers. Reizigers die vooruit plannen, kunnen profiteren van besparingen tot 20% op 46 verschillende Europese routes die vertrekken in 2024 en 2025, met besparingen tot € 2.500 per persoon. Individuele reizigers winnen ook met aanbiedingen voor eenpersoonssupplementen variërend van nul tot 25% op bepaalde vertrekken in 2024 en begin 2025.

Nog eens 100 afvaarten komen in aanmerking voor ‘Summer Triple Savings’, waarbij drie aanbiedingen in één worden gecombineerd. Op bepaalde Europese afvaarten in 2024, 2025 of 2026 profiteren gasten die een cruise van zeven, 10 of 11 nachten boeken, van een besparing van € 850 per persoon, plus een gratis upgrade van de passagiershut en € 50 aan boordtegoed. Als je een cruise van 14 nachten boekt, verdubbelt de besparing per hut tot € 1.700 per persoon en het boordtegoed tot € 100, plus een upgrade.

Aanbiedingen zijn beschikbaar voor nieuwe boekingen gemaakt vóór 30 september 2024. Aanvullende details en aanvullende aanbiedingen zijn te vinden op http://www.amawaterways.eu/special-offers.

Voor terugkerende gasten van AmaWaterways erkent het Loyalty Benefits-programma ook terugkerende gasten met speciale beloningen, zoals gratis luchthaventransfers en upgrades voor passagiershutten.

“Terwijl we 22 jaar op de rivieren vieren, zijn we verheugd om tot 2025 tot 20% kortingen te kunnen bieden op veel Europese routes”, zegt Kristin Karst, executive vice president en mede-oprichter van AmaWaterways. “Deze korting maakt het gemakkelijker dan ooit om samen met ons de schoonheid van riviercruises te ontdekken. We nodigen zowel nieuwe als terugkerende gasten uit om te profiteren van deze ongelooflijke mogelijkheden en met ons mee te gaan voor een ongeëvenaarde riviercruise-ervaring.

Voorbeeld routes

De prijzen voor een cruise van zeven nachten kosten nu € 2.079 per persoon (een besparing van € 469) voor de Celebration of Music-cruise op AmaMagna, die vertrekt op 23 februari 2025, op basis van twee personen die een passagiershut van categorie E delen.

De zeven nachten durende Captivating Rijn-cruise met vertrek op 24 juli 2025 op AmaLucia komt in aanmerking voor de Summer Triple Savings en kost momenteel vanaf € 2.828 per persoon, op basis van twee personen die een passagiershut van categorie D delen. De prijs is inclusief een korting van € 850 per persoon, een gratis upgrade (vanaf categorie E) en een boordtegoed van € 25 per persoon.

Varen met AmaWaterways omvat heerlijk dineren op meerdere locaties, waaronder het specialiteitenrestaurant The Chef’s Table, onbeperkt wijn, bier en frisdranken bij lunch en diner, dagelijks Sip & Sail-cocktailuur met wijn, bier, sterke drank en frisdranken, een dagelijkse verscheidenheid aan groepsexcursies in kleine groepen, waaronder wandel-, fiets- en rondleidingen met speciale interesses, hoogwaardige Wi-Fi, een wellnessprogramma met een verscheidenheid aan fitnesslessen onder leiding van een instructeur, luchthaventransfers en nog veel meer.

Benieuwd naar dit prachtige schip en de Donau? Lees meer:

Boek je cruise over de Donau - vanaf €3.140 - bij:

Captain Cruise Zeetours

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *