TUI River Cruises start eind juni vanuit Boedapest

Volgens Cruise Industry News zal TUI River Cruises gaan starten eind juni 2021. De eerste cruise zal dan worden op de TUI Skyla op 28 juni 2021 vanaf Boedapest. De TUI Maya zal op 2 juli 2021 haar eerste cruise maken, ook vanuit Boedapest.

Gasten die geboekt hebben op een cruise die geannuleerd is, kunnen naar een cruise later in het seizoen omboeken.

TUI River Cruises zal dit jaar voor de eerste maal varen met de TUI Maya en TUI Skyla.  Beide zijn (opnieuw) ingericht met frisse kleuren, hebben twee restaurants, een lounge, koffie/cocktail bar en een uitgebreid zonnedek met plek voor ligbedden, maar ook een fitness gedeelte. Aan boord vind je ook een binnen-whirlpool.

Deze TUI River Cruises zijn boekbaar in Nederland bij TUI:

No post was found with your current grid settings. You should verify if you have posts inside the current selected post type(s) and if the meta key filter is not too much restrictive.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.