TUI River Cruises start eind juni vanuit Boedapest

Volgens Cruise Industry News zal TUI River Cruises gaan starten eind juni 2021. De eerste cruise zal dan worden op de TUI Skyla op 28 juni 2021 vanaf Boedapest. De TUI Maya zal op 2 juli 2021 haar eerste cruise maken, ook vanuit Boedapest.

Gasten die geboekt hebben op een cruise die geannuleerd is, kunnen naar een cruise later in het seizoen omboeken.

TUI River Cruises zal dit jaar voor de eerste maal varen met de TUI Maya en TUI Skyla.  Beide zijn (opnieuw) ingericht met frisse kleuren, hebben twee restaurants, een lounge, koffie/cocktail bar en een uitgebreid zonnedek met plek voor ligbedden, maar ook een fitness gedeelte. Aan boord vind je ook een binnen-whirlpool.

Deze TUI River Cruises zijn boekbaar in Nederland bij TUI:

8 daagse riviercruise Magische Donau

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *