TUI River Cruises

De Britse Rivierrederij TUI River Cruises is nauw verbonden aan TUI, waar je deze cruises dan ook kunt boeken. De nieuwe rederij heeft 3 schepen smaakvol laten renoveren.

Aan boord van de TUI Maya, TUI Skyla vind je  (opnieuw) frisse kleuren. De schepen hebben twee restaurants, een lounge, koffie/cocktail bar en een uitgebreid zonnedek met plek voor ligbedden, maar ook een fitness gedeelte. Aan boord vind je ook een wellness ruimte met binnen-whirlpool.

De schepen varen in Europa.

Hoe ziet het er van binnen uit bij TUI River?

De vloot bestaat uit:

Bekijk enkele cruises

Helaas, geen resultaat. Kom snel een keertje terug.

Het laatste nieuws

Cruises van TUI River Cruises boek je bij:

  TUI

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!