Exclusieve AmaWaterways cruises bij Cruise Travel, Cruisewinkel en Zeetours

Net als in 2020 bieden de drie cruisereisbureaus Cruise Travel, Cruisewinkel en Zeetours dit jaar een aantal exclusieve AmaWaterways cruises aan. Op de gloednieuwe AmaSiena en AmaLucia worden vanaf juni tot en met augustus 11-daagse riviercruises aangeboden naar de Moezel en Rijn.  In samenwerking met het Duitse E-Hoi, waartoe de drie reisbureaus behoren, zullen Duitstalige en Nederlandstalige gasten kunnen genieten van reizen die starten in Rotterdam of Amsterdam.

Alle routes gaan vervolgens naar Duitsland, naar o.a. Düsseldorf en Keulen om de Rijn of de Moezel verder te verkennen. Afsluitend eindigen de reizen met een bezoek aan Antwerpen en de Kinderdijk. De schepen hebben naast een ruime lounge, restaurant, winkeltje en bibliotheek onder andere een verwarmd buitenzwembad, fitness, massage, wandelgelegenheid en zijn er fietsen mee. De kamers zijn onder andere voorzien van een Frans balkon (níet op het onderste passagiersdek) en in de hogere categorieën een klein balkon met zitje.

Cruises die beschikbaar zijn:

Moezel 

  • Bezoek aan Düsseldorf, Keulen, Cochem, Trier, Bernkastel-Kues, Traben-Trabach, Koblenz, Antwerpen en Kinderdijk.
  • Vanaf Rotterdam en Amsterdam
  • 13 juni 2021 met AmaSiena vanaf Rotterdam (Amsterdam 1 dag later)
  • 3 juli & 23 juli 2021 met Amalucia vanaf Rotterdam (Amsterdam 1 dag later)

Rijn 

  • Bezoek aan Düsseldorf, Keulen, Mainz, Speyer, Kehl, Rüdesheim, Koblenz, Antwerpen en Kinderdijk.
  • 3 juni & 23 juni 2021 met AmaSiena vanaf Rotterdam (Amsterdam 1 dag later)
  • 13 juli & 2 augustus 2021 met AmaLucia vanaf Rotterdam (Amsterdam 1 dag later)

Bekijk deze Mooie Luxe Cruises bij

Captain Cruise Cruisewinkel  

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *